Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Knjiga o matematici - Pustolovine u svijetu oblika i brojeva

Knjiga o matematici - Pustolovine u svijetu oblika i brojeva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Anna Weltman


ISBN:

978-953-0-62160-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9987

Broj strana:

96

Težina:

962 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga o matematici sadržava stotine nevjerojatnih, začuđujućih i divnih činjenica o matematici.
Može se čitati bilo kojim redoslijedom – početi od naslovnice i nastaviti do samog kraja, ili listati nasumce i zadubiti se u nešto zanimljivo. Pisana je razumljivim jezikom, a čitatelji ove knjige mogu biti svi, bez obzira idu li u peti razred osnovne škole, četvrti razred srednje škole ili su školu odavno završili.

Zadovoljstvo otkrivanja učinaka matematike na život čovjeka, biljaka i životinja te koristi od matematike u raznim područjima života: likovnoj i glazbenoj umjetnosti, arhitekturi, sportu, novim tehnologijama i dr. ostavit će čitatelja bez daha.

Evo samo nekih intrigantnih naslova iz knjige: Poruke s drugih svjetova, Zagonetni paradoksi, Životinjska aritmetika, Život u drugim dimenzijama, Matematika za špijune, Obilje igara…

Svatko tko će čitati knjigu saznat će da je odličan matematičar, jer matematikom se bavi kada se igra, slika, svira, … . Isto tako, ako duboko promišljate o matematičkim problemima u knjizi ćete pronaći inspiraciju za njihovo rješavanje.

Matematika je čarobna i svuda je oko nas. Sve što možete vidjeti, dodirnuti ili zamisliti, u tome vjerojatno ima matematike! Gdje ćete danas pronaći matematiku?

  • Prevodilac: Dario Hrupec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 260x300
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga o matematici sadržava stotine nevjerojatnih, začuđujućih i divnih činjenica o matematici. Može se čitati bilo kojim redoslijedom – početi od naslovnice i nastaviti do samog kraja, ili listati nasumce i zadubiti se u nešto zanimljivo. Pisana je razumljivim jezikom, a čitatelji ove knjige mogu biti svi, bez obzira idu li u peti razred osnovne škole, četvrti razred srednje škole ili su školu odavno završili. Zadovoljstvo otkrivanja učinaka matematike na život čovjeka, biljaka i životinja te koristi od matematike u raznim područjima života: likovnoj i glazbenoj umjetnosti, arhitekturi, sportu, novim tehnologijama i dr. ostavit će čitatelja bez daha. Evo samo nekih intrigantnih naslova iz knjige: Poruke s drugih svjetova, Zagonetni paradoksi, Životinjska aritmetika, Život u drugim dimenzijama, Matematika za špijune, Obilje igara… Svatko tko će čitati knjigu saznat će da je odličan matematičar, jer matematikom se bavi kada se igra, slika, svira, … . Isto tako, ako duboko promišljate o matematičkim problemima u knjizi ćete pronaći inspiraciju za njihovo rješavanje. Matematika je čarobna i svuda je oko nas. Sve što možete vidjeti, dodirnuti ili zamisliti, u tome vjerojatno ima matematike! Gdje ćete danas pronaći matematiku?

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter