Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Klinička reumatološka radiologija

Klinička reumatološka radiologija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-508-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

V6151

Broj strana:

238

Težina:

1262 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

99,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga ima trideset i osam poglavlja i obilno je poput atlasa dokumentirana sa 704 vrlo kvalitetne radiološke slike kojima su prikazani svi anatomski dijelovi sustava za kretanje. Slikovni prikazi čine izuzetnu zbirku prikupljenu tijekom dugogodišnjeg rada prve autorice. Ovi slikovni prikazi od posebne su vrijednosti za edukaciju radiološkog razlikovanja pojedinih promjena koštano-zglobnog sustava. Osim obilnih slikovnih prikaza u svakom poglavlju autori iznose etiologiju, kliničku sliku, mogućnosti i karakteristike dijagnostike te posebice detaljne radiološke karakteristike prikazane različitim tehnikama oslikavanja, a ukratko i mogućnosti liječenja. U posljednja dva poglavlja posebno se navode mogućnosti liječenja i primjene terapije.

Osim reumatskih bolesti, u brojnim poglavljima prikazane su razne bolesti sustava za kretanje ’’sličnih radioloških karakteristika’’. Navedenim se ističe važnost poznavanja radioloških karakteristika na slikovnim prikazima kod svake bolesti, kako bi se diferencijalna dijagnoza svela na minimum. Suradnjom dvaju autora, radiologa i reumatologa, ističe se nužnost, danas kad postoje različite tehnološke mogućnosti slikovnih prikaza, zajedničkog pristupa svakom bolesniku, kako bi se što ranije postavila točna dijagnoza i što prije primijenilo optimalno liječenje.

Autori su prikazali cjelokupnu radiološku dijagnostiku slikovnim prikazima i obradu bolesnika sa reumatskim bolestima te diferencijalne dijagnoze u suvremenoj kliničkoj medicini.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x270
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga ima trideset i osam poglavlja i obilno je poput atlasa dokumentirana sa 704 vrlo kvalitetne radiološke slike kojima su prikazani svi anatomski dijelovi sustava za kretanje. Slikovni prikazi čine izuzetnu zbirku prikupljenu tijekom dugogodišnjeg rada prve autorice. Ovi slikovni prikazi od posebne su vrijednosti za edukaciju radiološkog razlikovanja pojedinih promjena koštano-zglobnog sustava. Osim obilnih slikovnih prikaza u svakom poglavlju autori iznose etiologiju, kliničku sliku, mogućnosti i karakteristike dijagnostike te posebice detaljne radiološke karakteristike prikazane različitim tehnikama oslikavanja, a ukratko i mogućnosti liječenja. U posljednja dva poglavlja posebno se navode mogućnosti liječenja i primjene terapije. Osim reumatskih bolesti, u brojnim poglavljima prikazane su razne bolesti sustava za kretanje ’’sličnih radioloških karakteristika’’. Navedenim se ističe važnost poznavanja radioloških karakteristika na slikovnim prikazima kod svake bolesti, kako bi se diferencijalna dijagnoza svela na minimum. Suradnjom dvaju autora, radiologa i reumatologa, ističe se nužnost, danas kad postoje različite tehnološke mogućnosti slikovnih prikaza, zajedničkog pristupa svakom bolesniku, kako bi se što ranije postavila točna dijagnoza i što prije primijenilo optimalno liječenje. Autori su prikazali cjelokupnu radiološku dijagnostiku slikovnim prikazima i obradu bolesnika sa reumatskim bolestima te diferencijalne dijagnoze u suvremenoj kliničkoj medicini.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter