Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Farmakologija, 8. izdanje

Farmakologija, 8. izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-501-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3695

Broj strana:

797

Težina:

2232 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

125,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Već 25 godina udžbenik Rang i Dale: Farmakologija predstavlja bazu najbitnijih osnovnih i stručnih informacija za studente i zdravstvene radnike širom sveta. Autori H. P. Rang, J. M. Riter, R. J. Flauer i G. Henderson, potrudili su se da i osmo izdanje ovog sveobuhvatnog teksta, koji se lako čita, nastavi tradiciju izvrsnosti tako što pruža nove sadržaje u vezi sa lekovima koji utiču na kožu.

Ukupna organizacija knjige je zadržana i odražava uverenje autora da delovanje leka treba shvatiti ne samo kao puki opis efekata pojedinačnih lekova i njihove primene već kao hemijsku intervenciju koja ometa mrežu hemijske i ćelijske signalizacije, koja je u funkciji svakog živog organizma. Sva poglavlja su ažurirana, detaljnije su obrađene teme vezane za receptore o pristrasnom agonizmu, alosteričnoj modulaciji i desenzibilizaciji, uveden je dodatni materijal o lekovima za poboljšanje kognicije i dodato je novo poglavlje o farmakologiji kože.

Udžbenik obezbeđuje dobru osnovu ne samo budućim lekarima već i naučnicima koji će steći nova saznanja o delovanju lekova.

- Ponađite sve bitne informacije u vezi sa farmakologijom na jednom mestu!
- Napredujte u sticanju znanja iz svih oblasti farmakologije, počevši od molekularnog razumevanja receptora i dejstva lekova, do kliničkih testiranja određenih vrsta lekova.
- Brzo pronađite sve bitne informacije pomoću specifičnog dizajna stranica koji omogućava lako snalaženje kroz sadržaj.
- Uspešno savladajte kompleksne termine i koncepte uz Ključne informacije, Kliničku upotrebu i ilustracije u punom koloru.

  • Originalni naziv: Pharmacology
  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 8
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x270
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Već 25 godina udžbenik Rang i Dale: Farmakologija predstavlja bazu najbitnijih osnovnih i stručnih informacija za studente i zdravstvene radnike širom sveta. Autori H. P. Rang, J. M. Riter, R. J. Flauer i G. Henderson, potrudili su se da i osmo izdanje ovog sveobuhvatnog teksta, koji se lako čita, nastavi tradiciju izvrsnosti tako što pruža nove sadržaje u vezi sa lekovima koji utiču na kožu. Ukupna organizacija knjige je zadržana i odražava uverenje autora da delovanje leka treba shvatiti ne samo kao puki opis efekata pojedinačnih lekova i njihove primene već kao hemijsku intervenciju koja ometa mrežu hemijske i ćelijske signalizacije, koja je u funkciji svakog živog organizma. Sva poglavlja su ažurirana, detaljnije su obrađene teme vezane za receptore o pristrasnom agonizmu, alosteričnoj modulaciji i desenzibilizaciji, uveden je dodatni materijal o lekovima za poboljšanje kognicije i dodato je novo poglavlje o farmakologiji kože. Udžbenik obezbeđuje dobru osnovu ne samo budućim lekarima već i naučnicima koji će steći nova saznanja o delovanju lekova. - Ponađite sve bitne informacije u vezi sa farmakologijom na jednom mestu! - Napredujte u sticanju znanja iz svih oblasti farmakologije, počevši od molekularnog razumevanja receptora i dejstva lekova, do kliničkih testiranja određenih vrsta lekova. - Brzo pronađite sve bitne informacije pomoću specifičnog dizajna stranica koji omogućava lako snalaženje kroz sadržaj. - Uspešno savladajte kompleksne termine i koncepte uz Ključne informacije, Kliničku upotrebu i ilustracije u punom koloru.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter