Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dermatovenerologija - Udžbenik i atlas za studente medicine i stomatologije

Dermatovenerologija - Udžbenik i atlas za studente medicine i stomatologije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-822-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1311

Broj strana:

472

Težina:

2000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

140,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj sveučilišni udžbenik-atlas primjerenoga je opsega i suvremenoga pristupa dijagnostici i terapiji u dermatovenerologiji, s posebnim osvrtom na bolesti kože s promjenama na oralnoj sluznici, patološkim stanjima u dentalnoj medicini, koja mogu imati posljedice na zdravlje kože te oralno-dermatoloških sindroma, koji su ekskluzivan dio ovog udžbenika. Ovaj udžbenik je ujedno i atlas jer je bogato opremljen originalnim crtežima i jedinstvenom fotodokumentacijom, desetljećima marljivo prikupljanom, koja prožima tekstove i koja će olakšati učenje dermatovenerologije kao diferencijalnodijagnostički iznimno zahtjevne grane medicine.

U udžbeniku se uči i njeguje cjelovit, holistički pristup bolesniku u svim njegovim tjelesnim i psihološkim, odnosno psihodermatološkim dimenzijama.

Potpuno razgraničenje što je od znanja iz dermatovenerologije potrebno budućim liječnicima, a što liječnicima dentalne medicine, nije moguće i nije potrebno jer je područje na kojem se dentalna medicina i dermatovenerologija križaju značajno, pa je pisanje o obje grane medicine u istoj knjizi smjelo i lako.

Knjiga je odraz prikupljenih znanja iz najaktualnijih izvora svjetske literature, ona je i odraz znanja pojedinačnih autora poglavlja proizašlih iz bogatog iskustva u radu sa studentima i pacijentima, ali i njihova naukovanja na temeljima duge tradicije dermatovenerološke zagrebačke škole koja vuče duboke korijene u velikoj srednjoeuropskoj dermatološkoj tradiciji.

Premda ovaj udžbenik-atlas obrađuje glavninu entiteta koji se nalaze u svim poznatim dermatološkim udžbenicima, urednica si je uzela slobodu čitateljima ponuditi nešto drukčiji sadržajni koncept koji je proizašao iz njezinog zrelog osobnog promišljanja struke.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj sveučilišni udžbenik-atlas primjerenoga je opsega i suvremenoga pristupa dijagnostici i terapiji u dermatovenerologiji, s posebnim osvrtom na bolesti kože s promjenama na oralnoj sluznici, patološkim stanjima u dentalnoj medicini, koja mogu imati posljedice na zdravlje kože te oralno-dermatoloških sindroma, koji su ekskluzivan dio ovog udžbenika. Ovaj udžbenik je ujedno i atlas jer je bogato opremljen originalnim crtežima i jedinstvenom fotodokumentacijom, desetljećima marljivo prikupljanom, koja prožima tekstove i koja će olakšati učenje dermatovenerologije kao diferencijalnodijagnostički iznimno zahtjevne grane medicine. U udžbeniku se uči i njeguje cjelovit, holistički pristup bolesniku u svim njegovim tjelesnim i psihološkim, odnosno psihodermatološkim dimenzijama. Potpuno razgraničenje što je od znanja iz dermatovenerologije potrebno budućim liječnicima, a što liječnicima dentalne medicine, nije moguće i nije potrebno jer je područje na kojem se dentalna medicina i dermatovenerologija križaju značajno, pa je pisanje o obje grane medicine u istoj knjizi smjelo i lako. Knjiga je odraz prikupljenih znanja iz najaktualnijih izvora svjetske literature, ona je i odraz znanja pojedinačnih autora poglavlja proizašlih iz bogatog iskustva u radu sa studentima i pacijentima, ali i njihova naukovanja na temeljima duge tradicije dermatovenerološke zagrebačke škole koja vuče duboke korijene u velikoj srednjoeuropskoj dermatološkoj tradiciji. Premda ovaj udžbenik-atlas obrađuje glavninu entiteta koji se nalaze u svim poznatim dermatološkim udžbenicima, urednica si je uzela slobodu čitateljima ponuditi nešto drukčiji sadržajni koncept koji je proizašao iz njezinog zrelog osobnog promišljanja struke.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter