Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Bazična gastroenterologija i hepatologija

Bazična gastroenterologija i hepatologija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958131813

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1573

Broj strana:

250

Težina:

1400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

220,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Bazična gastroenterologija i hepatologija predstavlja kapitalno djelo iz oblasti gastroenterologije, hepatologije, te digestivne endoskopije i ultrazvuka, koje je namijenjeno svim zdravstvenim profesionalcima, budući da je sadržaj i domen knjige koncipiran tako da pruži osnovna znanja iz ove oblasti, a koja prosječan ljekar, bez obzira na primarnu specijalnost, student medicine, kao i drugi zdravstveni djelatnik treba da ima iz ove oblasti.

Knjiga je enciklopedijski pripremljena, luksuzno opremljena i ilustrovana sa preko 250 slika, grafikona i ilustracija, te 50 tabela, kao i oko 50 QR kodova koji knjizi daju interaktivnost u smislu mogućnosti proširivanja znanja iz svake obrađene oblasti. Sama knjiga je priređena sa didaktički i konceptualno usmjerenim tekstom, uz mnogostruka inovativna rješenja u dizajnu i prijelomu same knjige, a što omogućava vanrednu čitljivost, transfer znanja i maksimalnu interaktivnost koju štampana izdanja mogu imati danas.

Video pregled kompletne knjige možete pogledati na ovom linku: https://vimeo.com/790695769

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x215
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Bazična gastroenterologija i hepatologija predstavlja kapitalno djelo iz oblasti gastroenterologije, hepatologije, te digestivne endoskopije i ultrazvuka, koje je namijenjeno svim zdravstvenim profesionalcima, budući da je sadržaj i domen knjige koncipiran tako da pruži osnovna znanja iz ove oblasti, a koja prosječan ljekar, bez obzira na primarnu specijalnost, student medicine, kao i drugi zdravstveni djelatnik treba da ima iz ove oblasti. Knjiga je enciklopedijski pripremljena, luksuzno opremljena i ilustrovana sa preko 250 slika, grafikona i ilustracija, te 50 tabela, kao i oko 50 QR kodova koji knjizi daju interaktivnost u smislu mogućnosti proširivanja znanja iz svake obrađene oblasti. Sama knjiga je priređena sa didaktički i konceptualno usmjerenim tekstom, uz mnogostruka inovativna rješenja u dizajnu i prijelomu same knjige, a što omogućava vanrednu čitljivost, transfer znanja i maksimalnu interaktivnost koju štampana izdanja mogu imati danas. Video pregled kompletne knjige možete pogledati na ovom linku: https://vimeo.com/790695769

Dodatne informacije

Izdavač Printcom doo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter