Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

CAD mašinskih elemenata i konstrukcija

CAD mašinskih elemenata i konstrukcija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7310-298-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K0527

Broj strana:

350

Težina:

452 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

52,65 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ogledi u AutoCAD Mechanical Power Pack 6 - Iako je obuhvaćeno veoma široko područje mašinstva, težište nije na proučavanju tih oblasti već na primeni odgovarajućeg softvera. Knjiga je orijentisana prema obuci u korišćenju odgovarajućeg CAD programa. Sam tekst je obrađen veoma koncizno u vidu uputstava, instrukcija odnosno procedura za korišćenje softvera te je veoma pogodan za obuku uz pomoć odgovarajućeg CD-a koji je u prilogu. Smatram da se ova knjiga može uspešno koristiti na mašinskim fakultetima, višim školama, srednjim školama kao i za odgovarajuće seminare. Tekuće i buduće transformacije obrazovanja u oblasti mašinstva daju sve više prostora pristupu koji se obrađuje u ovoj knjizi.

Recenzent: Prof. dr Milosav Ognjanović, Mašinski fakultet u Beograd.

Knjiga sadrži:

- Fajlove sa crtežima za učenje, na pratećem CD-u, koji omogućavaju i potpunom početniku da savlada veštinu rada sa AutoCAD Mechanical Power Pack 6.
- Nezavisno osmišljena poglavlja omogućuju korisniku da lako pronađe odgovarajuće primere i vežbanja prilikom izrade crteža i proračuna određenog projekta.
- Referentne pojmove, koji doprinose početnicima da brzo usvoje metodologiju korišcenu u knjizi.
- Početni i završni fajlovi su formata *.dwg i mogu se otvoriti putem programa AutoCAD 2000 ili novijim.

O autoru:

Duško R. Letić je diplomirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Sada je predavač na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu na predmetima: Računarsko projektovanje, Operaciona istraživanja i Grafičko modeliranje. Poslednjih godina oblast interesovanja usresređena je na implementaciju Computer Aided tehnologija: AutoCAD, Mechanical Desktop, Inventor, MS Project i MathCAD u obrazovni sistem okruženja u kojem radi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165X235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ogledi u AutoCAD Mechanical Power Pack 6 - Iako je obuhvaćeno veoma široko područje mašinstva, težište nije na proučavanju tih oblasti već na primeni odgovarajućeg softvera. Knjiga je orijentisana prema obuci u korišćenju odgovarajućeg CAD programa. Sam tekst je obrađen veoma koncizno u vidu uputstava, instrukcija odnosno procedura za korišćenje softvera te je veoma pogodan za obuku uz pomoć odgovarajućeg CD-a koji je u prilogu. Smatram da se ova knjiga može uspešno koristiti na mašinskim fakultetima, višim školama, srednjim školama kao i za odgovarajuće seminare. Tekuće i buduće transformacije obrazovanja u oblasti mašinstva daju sve više prostora pristupu koji se obrađuje u ovoj knjizi. Recenzent: Prof. dr Milosav Ognjanović, Mašinski fakultet u Beograd. Knjiga sadrži: - Fajlove sa crtežima za učenje, na pratećem CD-u, koji omogućavaju i potpunom početniku da savlada veštinu rada sa AutoCAD Mechanical Power Pack 6. - Nezavisno osmišljena poglavlja omogućuju korisniku da lako pronađe odgovarajuće primere i vežbanja prilikom izrade crteža i proračuna određenog projekta. - Referentne pojmove, koji doprinose početnicima da brzo usvoje metodologiju korišcenu u knjizi. - Početni i završni fajlovi su formata *.dwg i mogu se otvoriti putem programa AutoCAD 2000 ili novijim. O autoru: Duško R. Letić je diplomirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Sada je predavač na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu na predmetima: Računarsko projektovanje, Operaciona istraživanja i Grafičko modeliranje. Poslednjih godina oblast interesovanja usresređena je na implementaciju Computer Aided tehnologija: AutoCAD, Mechanical Desktop, Inventor, MS Project i MathCAD u obrazovni sistem okruženja u kojem radi.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter