Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Anestezija u laparoskopskoj kirurgiji

Anestezija u laparoskopskoj kirurgiji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-566-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B4584

Broj strana:

180

Težina:

639 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

74,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je 20 godina otkako je u Hrvatskoj učinjeno prvo laparoskopsko odstranjenje žučnjaka, čime je ujedno počeo i nezaustavljiv razvoj laparoskopske kirurgije. Uvođenje laparoskopskih operacija u svakodnevni kirurški rad te daljnji razvoj laparoskopske tehnologije uvjetovao je značajno povećanje opsega i vrsta operacija koje se danas izvode ovim načinom operiranja. Tijekom tih proteklih 20 godina anesteziolozi su se suočili s nizom novih problema i brojnim novim izazovima vezanim uz pripremu i vođenje bolesnika kroz spomenute zahvate. Rukovodeći se medicinom temeljenom na dokazima, golemom znanju i iskustvu stečenom u godinama rađanja laparoskopije, rad na ovoj knjizi proistekao je iz duboke potrebe da se čitateljstvu izloži cjelovita i složena anesteziološka problematika u laparoskopskoj kirurgiji.

Knjiga se sastoji od tematskih cjelina, od kojih su posebno vrijedna poglavlja koja obrađuju patofiziološke promjene koje nastaju tijekom laparoskopskih kirurških zahvata, s posebnim osvrtom i na učinak povišenog intraabdominalnog tlaka i samog insuflacijskog plina, poglavlja o prijeoperacijskoj pripremi, vođenju i izboru anestezije, boli, monitoringu te poglavlja o komplikacijama koje, unatoč minimalnoj invazivnosti same tehnike, predstavljaju značajan problem.

Osim anesteziolozima, knjiga je namijenjena svim liječnicima raznih specijalnosti koji surađuju s anesteziolozima i svima onima koji žele znati nešto više o spomenutoj problematici.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošlo je 20 godina otkako je u Hrvatskoj učinjeno prvo laparoskopsko odstranjenje žučnjaka, čime je ujedno počeo i nezaustavljiv razvoj laparoskopske kirurgije. Uvođenje laparoskopskih operacija u svakodnevni kirurški rad te daljnji razvoj laparoskopske tehnologije uvjetovao je značajno povećanje opsega i vrsta operacija koje se danas izvode ovim načinom operiranja. Tijekom tih proteklih 20 godina anesteziolozi su se suočili s nizom novih problema i brojnim novim izazovima vezanim uz pripremu i vođenje bolesnika kroz spomenute zahvate. Rukovodeći se medicinom temeljenom na dokazima, golemom znanju i iskustvu stečenom u godinama rađanja laparoskopije, rad na ovoj knjizi proistekao je iz duboke potrebe da se čitateljstvu izloži cjelovita i složena anesteziološka problematika u laparoskopskoj kirurgiji. Knjiga se sastoji od tematskih cjelina, od kojih su posebno vrijedna poglavlja koja obrađuju patofiziološke promjene koje nastaju tijekom laparoskopskih kirurških zahvata, s posebnim osvrtom i na učinak povišenog intraabdominalnog tlaka i samog insuflacijskog plina, poglavlja o prijeoperacijskoj pripremi, vođenju i izboru anestezije, boli, monitoringu te poglavlja o komplikacijama koje, unatoč minimalnoj invazivnosti same tehnike, predstavljaju značajan problem. Osim anesteziolozima, knjiga je namijenjena svim liječnicima raznih specijalnosti koji surađuju s anesteziolozima i svima onima koji žele znati nešto više o spomenutoj problematici.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter