Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Udvoje

Udvoje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2782-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V5835

Broj strana:

574

Težina:

720 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Bestseler autor New York Timesa donosi nam emocionalno snažnu priču o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima koje nosi sa sobom, ali i snazi kojom nas nagrađuje.

Rasel Grin je mlad i uspešan tvorac reklamnih kampanja; njegov mali, srećni univerzum čine prelepa supruga Vivijan i petogodišnja ćerkom London. Njegovu idealnu viziju budućnosti - njih troje, u ljubavi, zauvek - kvari jedino njegova poslovna nezavisnost o kojoj već neko vreme mašta. Otvorena je Agencija Feniks i Rasel Grin može da se otisne u samostalno poslovanje.

Međutim, počeci su teški. Poput nevidljive naprsline koja razara čitavo zdanje, finansijska nesigurnost počinje da urušava odnose između Rasela i Vivijan. Nezadovoljna, Vivijan odlučuje da se zaposli, ali time počinje da se razotkriva i gorka istina - da njihov brak nikada uistinu nije ni bio to snažno zdanje kakvo je Rasel zamišljao. On je prinuđen da preko noći nauči da se stara o petogodišnjoj London i da joj bude istovremeno šofer, kuvar, dadilja i drug u igri.

Ovaj roman o ljubavi, odrastanju i dubokoj složenosti porodičnih odnosa pre svega govori o tome da kroz život uvek treba koračati udvoje.

  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bestseler autor New York Timesa donosi nam emocionalno snažnu priču o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima koje nosi sa sobom, ali i snazi kojom nas nagrađuje. Rasel Grin je mlad i uspešan tvorac reklamnih kampanja; njegov mali, srećni univerzum čine prelepa supruga Vivijan i petogodišnja ćerkom London. Njegovu idealnu viziju budućnosti - njih troje, u ljubavi, zauvek - kvari jedino njegova poslovna nezavisnost o kojoj već neko vreme mašta. Otvorena je Agencija Feniks i Rasel Grin može da se otisne u samostalno poslovanje. Međutim, počeci su teški. Poput nevidljive naprsline koja razara čitavo zdanje, finansijska nesigurnost počinje da urušava odnose između Rasela i Vivijan. Nezadovoljna, Vivijan odlučuje da se zaposli, ali time počinje da se razotkriva i gorka istina - da njihov brak nikada uistinu nije ni bio to snažno zdanje kakvo je Rasel zamišljao. On je prinuđen da preko noći nauči da se stara o petogodišnjoj London i da joj bude istovremeno šofer, kuvar, dadilja i drug u igri. Ovaj roman o ljubavi, odrastanju i dubokoj složenosti porodičnih odnosa pre svega govori o tome da kroz život uvek treba koračati udvoje.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter