Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ubice iz potaje

Ubice iz potaje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Vilson


ISBN:

978-86-521-0079-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1578

Broj strana:

536

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dok glavni inspektor Havijer Falkon istražuje tragove zločina iza kojeg je na gradskoj deponiji ostao osakaćeni leš bez lica, prelijepu Sevilju uzdrmala je žestoka eksplozija koja pretvara stambenu zgradu i obližnje obdanište u pepeo. Sveprisutni strah da je riječ o terorističkom napadu postaje opravdan u času kad istraga dovede do saznanja da se u podrumu minirane zgrade nalazi džamija.

Ljetnje vrućine su sve nepodnošljivije. Gradom se širi panika, čitava oblast je u stanju pune pripravnosti. Na smetljištu je pronađeno još beživotnih tijela, i užas ovladava privatnim životom gizdavog sudije Kalderona, ali i nemirnim bićem zanosne Konsuelo.

Kako se pojačavaju medijski i politički pritisci, Falkon uviđa da nije sve baš tako kao što izgleda. Ali na korak od raskrinkavanja zavjere dolazi do najstrašnijeg otkrića. Svaki minut je važan ako želi da predupredi katastrofu većih razmjera, čije će se posljedice osjetiti daleko izvan granica Španije.

Prvorazredno... napeta, uzbudljiva pripovjest, pronicljiva studija o duševnim mukama jednog detektiva.
Daily Telegraf

Kriminalistička proza visoke klase.
Times

Moćno, sugestivno štivo.
Observer

Zanimljiva, složena priča kroz koju nas Vilson majstorski vodi.
Sunday Telegraf

Napet psihološki triler... Čudesan, premda mračan i uznemirujući detektivski roman.
Time Out

Briljantno.
Guardian

Vrhunski kriminalistički roman... Nema granica, nema praštanja. Knjiga koja će uzbuditi, iznenaditi i zadovoljiti čitaoca. Vilson zaista zaslužuje svaku pohvalu.
Literary review

  • Prevodilac: Vladimir Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dok glavni inspektor Havijer Falkon istražuje tragove zločina iza kojeg je na gradskoj deponiji ostao osakaćeni leš bez lica, prelijepu Sevilju uzdrmala je žestoka eksplozija koja pretvara stambenu zgradu i obližnje obdanište u pepeo. Sveprisutni strah da je riječ o terorističkom napadu postaje opravdan u času kad istraga dovede do saznanja da se u podrumu minirane zgrade nalazi džamija. Ljetnje vrućine su sve nepodnošljivije. Gradom se širi panika, čitava oblast je u stanju pune pripravnosti. Na smetljištu je pronađeno još beživotnih tijela, i užas ovladava privatnim životom gizdavog sudije Kalderona, ali i nemirnim bićem zanosne Konsuelo. Kako se pojačavaju medijski i politički pritisci, Falkon uviđa da nije sve baš tako kao što izgleda. Ali na korak od raskrinkavanja zavjere dolazi do najstrašnijeg otkrića. Svaki minut je važan ako želi da predupredi katastrofu većih razmjera, čije će se posljedice osjetiti daleko izvan granica Španije. Prvorazredno... napeta, uzbudljiva pripovjest, pronicljiva studija o duševnim mukama jednog detektiva. Daily Telegraf Kriminalistička proza visoke klase. Times Moćno, sugestivno štivo. Observer Zanimljiva, složena priča kroz koju nas Vilson majstorski vodi. Sunday Telegraf Napet psihološki triler... Čudesan, premda mračan i uznemirujući detektivski roman. Time Out Briljantno. Guardian Vrhunski kriminalistički roman... Nema granica, nema praštanja. Knjiga koja će uzbuditi, iznenaditi i zadovoljiti čitaoca. Vilson zaista zaslužuje svaku pohvalu. Literary review

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter