Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

U raljama zvijeri

U raljama zvijeri

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Don Winslow


ISBN:

978-953-316-594-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7596

Broj strana:

630

Težina:

1200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Art Keller je Kralj granice, visoki dužnosnik američkog Odjela za borbu protiv droge, čovjek sa svetom misijom, u križarskoj vojni protiv narcotraficantesa, spreman da po cijenu vlastitog života zaustavi plimni val droge koji stiže iz Meksika. No nije uvijek bilo tako. Kao mlad agent, Keller se u meksičkom gradu Culiacánu, prijestolnici tržišta drogom, povezao s braćom Barrera, Adánom i Raúlom, i njihovim karizmatičnim ujakom, Miguelom Ángelom Barrerom, guvernerovim specijalnim pomoćnikom, kako bi uništio narkobosa Pedra Ávilesa, a s njime i meksički kartel droge. No prijateljstvo između obitelji Barrera i Arta Kellera pretvorit će se u osobnu osvetu epskih proporcija, u borbu na život i smrt, borbu koja će odnijeti stotine žrtava i donijeti drogu na američke ulice.

Prateći živote četiriju likova – Arta Kellera, čovjeka koji uništenje obitelji Barrera pretvara u osobnu opsesiju, Adána Barrere, karizmatičnog trgovca drogom, koji šarmom uspješno skriva svoju brutalnost, Nore Hayden, atraktivne i visokoprofilirane, socijalno osviještene prostitutke, te Seana Callana, njujorškog Irca i plaćenog ubojice koji se želi izvući iz života kakav vodi – Don Winslow napisao je jedan od najboljih romana o međunarodnom tržištu drogom. Životi ovih likova u tri će se desetljeća križati na svojem neuobičajenom putu i otkriti nam najnevjerojatniju od svih stvari; kako su vlada Sjedinjenih Američkih Država i neke od njezinih kvaziautonomnih agencija, poput CIA-e, DEA-e i FBI-a, zbog vlastitih interesa poticale, sponzorirale i aktivno financirale razvoj tržišta drogom u Meksiku, tržišta koje je zarazilo američke ulice.

Nevjerojatni zločini i destrukcija opisani u ovom romanu odvest će vas duboko u svijet korupcije, izdaje, nasilja, vatrenih strasti i krvave osvete. Od ulica New Yorka, preko Ciudad de Méxica, pa do Tijuane i džungli Srednje Amerike, od 1970-ih do kraja tisućljeća, roman U raljama zvijeri prikazao je izbliza meksičku mafiju, baš kao što je i Kum to učinio za njujorški ogranak talijanske. Rijetko možete naići na roman koji na šest stotina stranica s takvom snagom drži povišen čitateljev adrenalin. Ako od punokrvnog krimića tražite više, onda je ovo roman koji ćete sigurno ljubomorno zadržati u vlastitoj biblioteci na polici označenoj s “preporučivati – ne posuđivati”.

  • Originalni naziv: THE POWER OF THE DOG
  • Prevodilac: Vojko Plovlanić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Art Keller je Kralj granice, visoki dužnosnik američkog Odjela za borbu protiv droge, čovjek sa svetom misijom, u križarskoj vojni protiv narcotraficantesa, spreman da po cijenu vlastitog života zaustavi plimni val droge koji stiže iz Meksika. No nije uvijek bilo tako. Kao mlad agent, Keller se u meksičkom gradu Culiacánu, prijestolnici tržišta drogom, povezao s braćom Barrera, Adánom i Raúlom, i njihovim karizmatičnim ujakom, Miguelom Ángelom Barrerom, guvernerovim specijalnim pomoćnikom, kako bi uništio narkobosa Pedra Ávilesa, a s njime i meksički kartel droge. No prijateljstvo između obitelji Barrera i Arta Kellera pretvorit će se u osobnu osvetu epskih proporcija, u borbu na život i smrt, borbu koja će odnijeti stotine žrtava i donijeti drogu na američke ulice. Prateći živote četiriju likova – Arta Kellera, čovjeka koji uništenje obitelji Barrera pretvara u osobnu opsesiju, Adána Barrere, karizmatičnog trgovca drogom, koji šarmom uspješno skriva svoju brutalnost, Nore Hayden, atraktivne i visokoprofilirane, socijalno osviještene prostitutke, te Seana Callana, njujorškog Irca i plaćenog ubojice koji se želi izvući iz života kakav vodi – Don Winslow napisao je jedan od najboljih romana o međunarodnom tržištu drogom. Životi ovih likova u tri će se desetljeća križati na svojem neuobičajenom putu i otkriti nam najnevjerojatniju od svih stvari; kako su vlada Sjedinjenih Američkih Država i neke od njezinih kvaziautonomnih agencija, poput CIA-e, DEA-e i FBI-a, zbog vlastitih interesa poticale, sponzorirale i aktivno financirale razvoj tržišta drogom u Meksiku, tržišta koje je zarazilo američke ulice. Nevjerojatni zločini i destrukcija opisani u ovom romanu odvest će vas duboko u svijet korupcije, izdaje, nasilja, vatrenih strasti i krvave osvete. Od ulica New Yorka, preko Ciudad de Méxica, pa do Tijuane i džungli Srednje Amerike, od 1970-ih do kraja tisućljeća, roman U raljama zvijeri prikazao je izbliza meksičku mafiju, baš kao što je i Kum to učinio za njujorški ogranak talijanske. Rijetko možete naići na roman koji na šest stotina stranica s takvom snagom drži povišen čitateljev adrenalin. Ako od punokrvnog krimića tražite više, onda je ovo roman koji ćete sigurno ljubomorno zadržati u vlastitoj biblioteci na polici označenoj s “preporučivati – ne posuđivati”.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter