Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

U potjeri za Cezanneom

U potjeri za Cezanneom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Peter Mayle


ISBN:

953-6166-69-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4163

Broj strana:

207

Težina:

860 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Camilla Jameson Porter probila se u sam vrh glamuroznoga svijeta bogatih kao urednica mondenog časopisa DQ čija je jedina svrha da slikom i riječju, s lukavo ciljanim laskanjem, zaviruje u obitavališta najbogatijih i izaziva zavist prikazivanjem raskoši njihovih kuća i umjetničkih kolekcija.
Andre Kelly, Camillin najmiliji fotograf, trenutačno na zadatku po Azurnoj obali, navratio je u Cape Ferrat nadajući se susretu s kćerkom nastrano bogatih Denoyerovih. Umjesto lijepe kćeri, Andre zatječe praznu kuću i obiteljskog domara Claudea kako tovari skupocjenog obiteljskog Cézannea u otrcani vodoinstalaterski kombi.
Taj neobični prizor neće mu danima dati mira, kopkat će ga neprestance po povratku u hladni New York i na koncu poput neizdržljiva svraba natjerati da se počeše, to jest u ovome slučaju provede diskretnu istragu.
U kompi sa svojom slatkom agenticom Lucy i ugodnim trgovcem umjetninama Cyrusom Pineom Andre nas vodi u avanturu koja kao paket-aranažman uključuje posjet svim najljepšim turističkim atrakcijama Francuske, gastronomske večere u najelitnijim restoranim, potjeru za 30 milijuna dolara vrijednim platnom i okršaj s kriminalcima koji ne prezaju ni od čega.

  • Originalni naziv: CHASING CEZANNE
  • Prevodilac: Tomislav Mihalić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 1998
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Camilla Jameson Porter probila se u sam vrh glamuroznoga svijeta bogatih kao urednica mondenog časopisa DQ čija je jedina svrha da slikom i riječju, s lukavo ciljanim laskanjem, zaviruje u obitavališta najbogatijih i izaziva zavist prikazivanjem raskoši njihovih kuća i umjetničkih kolekcija. Andre Kelly, Camillin najmiliji fotograf, trenutačno na zadatku po Azurnoj obali, navratio je u Cape Ferrat nadajući se susretu s kćerkom nastrano bogatih Denoyerovih. Umjesto lijepe kćeri, Andre zatječe praznu kuću i obiteljskog domara Claudea kako tovari skupocjenog obiteljskog Cézannea u otrcani vodoinstalaterski kombi. Taj neobični prizor neće mu danima dati mira, kopkat će ga neprestance po povratku u hladni New York i na koncu poput neizdržljiva svraba natjerati da se počeše, to jest u ovome slučaju provede diskretnu istragu. U kompi sa svojom slatkom agenticom Lucy i ugodnim trgovcem umjetninama Cyrusom Pineom Andre nas vodi u avanturu koja kao paket-aranažman uključuje posjet svim najljepšim turističkim atrakcijama Francuske, gastronomske večere u najelitnijim restoranim, potjeru za 30 milijuna dolara vrijednim platnom i okršaj s kriminalcima koji ne prezaju ni od čega.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter