Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

U parovima

U parovima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7470-706-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B6251

Broj strana:

459

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Rasel Grin sa 32 godine ima sve što se može poželjeti: zanosnu ženu, predivnu šestogodišnju kćer, uspješnu karijeru i veličanstven dom. On živi svoj san, a njegov brak sa Vivijan predstavlja centar njegovog uspješnog života. Ali ispod ove blistave površine, na zdanju porodičnog doma ubrzo počinju da se javljaju pukotine.

Niko nije iznenađen više od Rasa kada se jednog dana njegov savršen život pokae kao potpuna laž. Jednog jutra ostaće bez svega: njegov dom će nestati, izgubiće posao, ženu, postaće samohrani otac koji se suočava sa drastično novom stvarnošću.

No, kada se čini da je sve izgubljeno, da je nekadašnji uspjeh bio samo iluzija, za Rasela se otvara put na kome više ništa nije isto. Nikolas Sparks, jedan od najuticajnijih bestseler autora današnjice, u romanu U parovima nudi nam moćnu emotivnu priču o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima, ali i nagradama.

  • Prevodilac: Vladan Mirković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x210
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Rasel Grin sa 32 godine ima sve što se može poželjeti: zanosnu ženu, predivnu šestogodišnju kćer, uspješnu karijeru i veličanstven dom. On živi svoj san, a njegov brak sa Vivijan predstavlja centar njegovog uspješnog života. Ali ispod ove blistave površine, na zdanju porodičnog doma ubrzo počinju da se javljaju pukotine. Niko nije iznenađen više od Rasa kada se jednog dana njegov savršen život pokae kao potpuna laž. Jednog jutra ostaće bez svega: njegov dom će nestati, izgubiće posao, ženu, postaće samohrani otac koji se suočava sa drastično novom stvarnošću. No, kada se čini da je sve izgubljeno, da je nekadašnji uspjeh bio samo iluzija, za Rasela se otvara put na kome više ništa nije isto. Nikolas Sparks, jedan od najuticajnijih bestseler autora današnjice, u romanu U parovima nudi nam moćnu emotivnu priču o bezuslovnoj ljubavi, njenim izazovima, rizicima, ali i nagradama.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter