Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

U opasnim godinama

U opasnim godinama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01986-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5588

Broj strana:

280

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Menhetn se topi pod vrelim, letnjim suncem, a životi četiri najbolje drugarice koje su osvojile Njujork sada kao da pucaju po svim šavovima.

Lusin brak sa slavnim umetnikom polako se raspada, dok iz prikrajka tinja opasna tajna koja može oboje da ih uništi. Usred audicije za perspektivnu novu televizijsku emisiju, Sara shvata da je njen status javne ličnosti ugrožen nizom katastrofalnih događaja.

Bili je najzad ostavila svoj nekadašnji život za sobom da bi se u potpunosti posvetila kulinarskom umeću, ali trenutno je bez posla i švorc. A Lota, neverovatno lepa brokerka za umetnine, obožava da ispija koktele u najskupljim klubovima u gradu - ali ovoga puta je preterala.

Sve četiri po svaku cenu žele da sakriju svoje nevolje u gradu koji voli samo mlade trendseterke bez bora i problema. Ali na kraju, sve su zagazile u opasne godine... I ko zna kakve će iz njih izaći.

  • Originalni naziv: A Dangerous Age
  • Prevodilac: Snežana Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145 x 205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Menhetn se topi pod vrelim, letnjim suncem, a životi četiri najbolje drugarice koje su osvojile Njujork sada kao da pucaju po svim šavovima. Lusin brak sa slavnim umetnikom polako se raspada, dok iz prikrajka tinja opasna tajna koja može oboje da ih uništi. Usred audicije za perspektivnu novu televizijsku emisiju, Sara shvata da je njen status javne ličnosti ugrožen nizom katastrofalnih događaja. Bili je najzad ostavila svoj nekadašnji život za sobom da bi se u potpunosti posvetila kulinarskom umeću, ali trenutno je bez posla i švorc. A Lota, neverovatno lepa brokerka za umetnine, obožava da ispija koktele u najskupljim klubovima u gradu - ali ovoga puta je preterala. Sve četiri po svaku cenu žele da sakriju svoje nevolje u gradu koji voli samo mlade trendseterke bez bora i problema. Ali na kraju, sve su zagazile u opasne godine... I ko zna kakve će iz njih izaći.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter