Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Triptih

Triptih

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3338-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1810

Broj strana:

488

Težina:

525 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu.

Više od 35.000.000 prodatih primeraka širom sveta.

Majkl Ormvud je veteran detektiv kome brak visi o koncu, a arogancija i naprasita narav utiču na njegovu karijeru. Na uviđaju u ozloglašenom naselju Grejdi, Majkl će videti najbrutalnije ubistvo u svojoj karijeri. Telo Ališe Monro jezivo je unakaženo i ostavljeno u lokvi krvi.

Istraga će zahtevati da Majkl zatraži pomoć od Endži Polaski, policajke koja je bila Majklova ljubavnica pre no što mu je postala neprijatelj. Uskoro će se pokazati da je šokantno ubistvo samo jedno u nizu, pa se timu lokalne policije pridružuje i specijalni agent Vil Trent.

Tragovi koje prati Trentov tim vode do bivšeg robijaša Džonatana Vinstona Šelija, koji je nedavno odslužio kaznu za silovanje i ubistvo petnaestogodišnje devojke. Da li se ključ za pronalaženje serijskog ubice nalazi u Džonatanovim rukama?

U ovom napetom romanu autorka bestselera majstorski prepliće niti složene priče. Prepun iznenadnih preokreta, razdiruće psihološke napetosti i snažnih emocija, Triptih neprekidno podiže stepen uzbuđenja i juri ka potresnom i nezaboravnom vrhuncu.

  • Originalni naziv: Tryptych
  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu. Više od 35.000.000 prodatih primeraka širom sveta. Majkl Ormvud je veteran detektiv kome brak visi o koncu, a arogancija i naprasita narav utiču na njegovu karijeru. Na uviđaju u ozloglašenom naselju Grejdi, Majkl će videti najbrutalnije ubistvo u svojoj karijeri. Telo Ališe Monro jezivo je unakaženo i ostavljeno u lokvi krvi. Istraga će zahtevati da Majkl zatraži pomoć od Endži Polaski, policajke koja je bila Majklova ljubavnica pre no što mu je postala neprijatelj. Uskoro će se pokazati da je šokantno ubistvo samo jedno u nizu, pa se timu lokalne policije pridružuje i specijalni agent Vil Trent. Tragovi koje prati Trentov tim vode do bivšeg robijaša Džonatana Vinstona Šelija, koji je nedavno odslužio kaznu za silovanje i ubistvo petnaestogodišnje devojke. Da li se ključ za pronalaženje serijskog ubice nalazi u Džonatanovim rukama? U ovom napetom romanu autorka bestselera majstorski prepliće niti složene priče. Prepun iznenadnih preokreta, razdiruće psihološke napetosti i snažnih emocija, Triptih neprekidno podiže stepen uzbuđenja i juri ka potresnom i nezaboravnom vrhuncu.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter