Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Trilogija Tril 2: Rastrzana

Trilogija Tril 2: Rastrzana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Hoking


ISBN:

978-86-7702-179-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3229

Broj strana:

304

Težina:

415 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjige Amande Hoking predstavljaju svojevrstan fenomen novog doba, s obzirom na to da još nije nijedna objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo „samizdat“ onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani postali su bestseleri, prodati u više od milion primjeraka.


Vendi Everli je dospjela u svijet za koji nije znala da postoji, okruženje koje je istovremeno zadivljuje i užasava. Otkriva da nije tek obično ljudsko biće, već princeza simpatičnih trolova naroda Tril. Vendi, međutim, bježi iz trolovskog kraljevstva i vraća se u svijet običnih ljudi. Taman kada je pomislila da je spoznala ko je i šta želi, počinje da je proganja Trilu suprotstavljeno pleme Vitra. Zarobljena između dva svijeta, mora da odluči kakvom će se životu prikloniti.


Rastrzana je druga knjiga trilogije Tril, serijala koji govori o trolovima, neobičnim bićima tako rijetko zastupljenim u književnosti.


Svaki put kada proživljavam sudbine likova i čujem njihove glasove u sopstvenoj glavi, znam da sam pronašla dobrog pisca. A Hokingova je i više od toga, ona je izvanredna!
Džuli Brazeal, A Tale of Many Reviews blog


Krajnje originalna priča koja vas uvlači u sebe od samog početka.
Goodreads.com

  • Originalni naziv: Torn
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Edicija: Trilogija Tril
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Knjige Amande Hoking predstavljaju svojevrstan fenomen novog doba, s obzirom na to da još nije nijedna objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo „samizdat“ onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani postali su bestseleri, prodati u više od milion primjeraka. Vendi Everli je dospjela u svijet za koji nije znala da postoji, okruženje koje je istovremeno zadivljuje i užasava. Otkriva da nije tek obično ljudsko biće, već princeza simpatičnih trolova naroda Tril. Vendi, međutim, bježi iz trolovskog kraljevstva i vraća se u svijet običnih ljudi. Taman kada je pomislila da je spoznala ko je i šta želi, počinje da je proganja Trilu suprotstavljeno pleme Vitra. Zarobljena između dva svijeta, mora da odluči kakvom će se životu prikloniti. Rastrzana je druga knjiga trilogije Tril, serijala koji govori o trolovima, neobičnim bićima tako rijetko zastupljenim u književnosti. Svaki put kada proživljavam sudbine likova i čujem njihove glasove u sopstvenoj glavi, znam da sam pronašla dobrog pisca. A Hokingova je i više od toga, ona je izvanredna! Džuli Brazeal, A Tale of Many Reviews blog Krajnje originalna priča koja vas uvlači u sebe od samog početka. Goodreads.com

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter