Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Trilogija Tril 1: Podmetnuta

Trilogija Tril 1: Podmetnuta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Hoking


ISBN:

978-86-7702-175-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3228

Broj strana:

256

Težina:

377 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjige Amande Hoking predstavljaju svojevrstan fenomen novog doba, s obzirom na to da još nije nijedna objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo „samizdat“ onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani postali su bestseleri, prodati u više od milion primjeraka.

Tinejdžerka Vendi Everli prolazi kroz teška iskušenja i doživljava nevjerovatna otkrića spoznajući sebe i svijet koji ju okružuje. Kada joj je bilo šest godina, njena majka je bila ubeđena da je ona čudovište, te je pokušala da ju ubije. Jedanaest godina kasnije, prolazeći kroz složene faze samoispitivanja ispunjene depresijom i otuđenošću, Vendi otkriva da je njena majka možda, ipak, bila u pravu. Sa svojom simpatijom Finom Holmsom, Vendi dospijeva u svijet za koji nije ni znala da postoji – u okruženje divno i zastrašujuće u isti mah, za koje nije sigurna da želi da mu pripada...


Podmetnuta, prva knjiga trilogije Tril, spada u žanr paranormalne fantastike za tinejdžere. Radnja je smještena u svijet urbane fantazije. Hokingova je u svojim drugim knjigama pisala o vampirima i zombijima, a u ovoj trilogiji, koja ju je najviše proslavila, odlučila je da svije priču oko bića o kojima se vrlo rijetko piše - oko trolova.


Kreativno i dosjetljivo napisan roman čija se radnja odvija vratolomnom brzinom. Neobični i krajnje maštoviti junaci, opasne pustolovine, mnogo akcije i sveprisutne romantike.
The New York Times


Hokingova je odličan pripovjedač. Njeni likovi - između ostalih, trolovi i bauci - krajnje su upečatljivi, priča je začinjena bajkovitim elementima, a brzina radnje doprinosi uzbuđenju koje smo iskusili u delima Stefani Mejer (Sumrak) i Dž. K. Rouling (Hari Poter).
Rouz Hilijard, urednica izdavačke kuće St. Martin’s Press

  • Originalni naziv: Switched
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Edicija: Trilogija Tril
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Knjige Amande Hoking predstavljaju svojevrstan fenomen novog doba, s obzirom na to da još nije nijedna objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo „samizdat“ onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani postali su bestseleri, prodati u više od milion primjeraka. Tinejdžerka Vendi Everli prolazi kroz teška iskušenja i doživljava nevjerovatna otkrića spoznajući sebe i svijet koji ju okružuje. Kada joj je bilo šest godina, njena majka je bila ubeđena da je ona čudovište, te je pokušala da ju ubije. Jedanaest godina kasnije, prolazeći kroz složene faze samoispitivanja ispunjene depresijom i otuđenošću, Vendi otkriva da je njena majka možda, ipak, bila u pravu. Sa svojom simpatijom Finom Holmsom, Vendi dospijeva u svijet za koji nije ni znala da postoji – u okruženje divno i zastrašujuće u isti mah, za koje nije sigurna da želi da mu pripada... Podmetnuta, prva knjiga trilogije Tril, spada u žanr paranormalne fantastike za tinejdžere. Radnja je smještena u svijet urbane fantazije. Hokingova je u svojim drugim knjigama pisala o vampirima i zombijima, a u ovoj trilogiji, koja ju je najviše proslavila, odlučila je da svije priču oko bića o kojima se vrlo rijetko piše - oko trolova. Kreativno i dosjetljivo napisan roman čija se radnja odvija vratolomnom brzinom. Neobični i krajnje maštoviti junaci, opasne pustolovine, mnogo akcije i sveprisutne romantike. The New York Times Hokingova je odličan pripovjedač. Njeni likovi - između ostalih, trolovi i bauci - krajnje su upečatljivi, priča je začinjena bajkovitim elementima, a brzina radnje doprinosi uzbuđenju koje smo iskusili u delima Stefani Mejer (Sumrak) i Dž. K. Rouling (Hari Poter). Rouz Hilijard, urednica izdavačke kuće St. Martin’s Press

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter