Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.232

Facebook slicica

Katalog

Tri sudbine

Tri sudbine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-10-00028-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5230

Broj strana:

368

Težina:

474 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav i strast, pohlepa i osveta. Napeta igra mačke i miša.

Tri srebrne statue grčkih boginja san su svakog kolekcionara: izuzetno su dragocjene pojedinačno, a neprocjenjivo vrijedne kao trio. Postoji i legenda po kojoj će vlasnik, kada ih sakupi sve tri, dobiti moć da kontroliše sopstvenu sudbinu.
Kada je 1915. godine njemačka podmornica potopila Luzitaniju, sitni lopov Feliks Grinfild bio je usred krađe jedne od ovih statuicja iz brodske kabine prve klase. Biće jedan od rjetkih putnika koji će preživjeti brodolom i zbog toga će dati sebi riječ da će se promijeniti i postati bolji čovjek.

Sada, mnogo godina kasnije, statua je ukradena od tri Feliksova potomka: Malakaja, Gideona i Rebeke Salivan. Riješeni da je pronađu, oni će poći u potragu koja će ih odvesti na put oko svijeta - od slikovitih predjela Irske do Helsinkija, Praga i Njujorka - i primorati da se bore sa jednom beskrupuloznom, ambicioznom ženom koja neće prezati ni od čega da ostvari svoj cilj.

  • Originalni naziv: Three fates
  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav i strast, pohlepa i osveta. Napeta igra mačke i miša. Tri srebrne statue grčkih boginja san su svakog kolekcionara: izuzetno su dragocjene pojedinačno, a neprocjenjivo vrijedne kao trio. Postoji i legenda po kojoj će vlasnik, kada ih sakupi sve tri, dobiti moć da kontroliše sopstvenu sudbinu. Kada je 1915. godine njemačka podmornica potopila Luzitaniju, sitni lopov Feliks Grinfild bio je usred krađe jedne od ovih statuicja iz brodske kabine prve klase. Biće jedan od rjetkih putnika koji će preživjeti brodolom i zbog toga će dati sebi riječ da će se promijeniti i postati bolji čovjek. Sada, mnogo godina kasnije, statua je ukradena od tri Feliksova potomka: Malakaja, Gideona i Rebeke Salivan. Riješeni da je pronađu, oni će poći u potragu koja će ih odvesti na put oko svijeta - od slikovitih predjela Irske do Helsinkija, Praga i Njujorka - i primorati da se bore sa jednom beskrupuloznom, ambicioznom ženom koja neće prezati ni od čega da ostvari svoj cilj.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter