Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Treća tajna

Treća tajna

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steve Berry


ISBN:

978-953-201-850-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1591

Broj strana:

332

Težina:

510 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bogorodica se pojavljuje pred troje djece u Fatimi i povjerava im tri tajne. Treća tajna još uvijek je skrivena…
Neslučajno u motu ovoga romana stoji rečenica jednog crkvenog velikodostojnika: Crkva ne treba ništa osim istine. Treća tajna roman je koji na uzbudljiv način istražuje historijski događaj koji nikada u cijelosti nije rasvijetljen.
Prošlo je gotovo cijelo stoljeće otkako je troje djece dobilo tajnu poruku s Neba. Sada ta tajna prijeti da uništi život trojici muškaraca - jedan nema hrabrosti da kaže istinu, drugi je spreman na sve samo da se tajna ne sazna, pa će cijeli teret istine i povjerenja pasti na trećega.
Fatima, Portugal, 1917. godina: Bogorodica se pojavljuje pred troje djece i povjerava im tri tajne. Svijet ubrzo saznaje prve dvije, ali o sadržaju treće nište se nije znalo sve do 2000. godine. Zašto je Crkva čekala toliko dugo da objavi Bogorodičinu poruku? I zašto mnogi vjernici i dandanas sumnjaju da im je treća tajna u potpunosti otkrivena?
Vatikan, vrijeme sadašnje: otac Colin Michener, tajnik pape Cle-menta XV., zabrinut je za svog šefa. Iz noći u noć, Papa odlazi u tajni arhiv Vatikana. Razlog tome poruke su iz Fatime. Kada Papa pošalje Michenera na tajni zadatak u Rumunjsku, a potom i u Bosnu i Hercegovinu, u Međugorje, svećenik biva upleten u događaje koji izazivaju sumnju, samoubojstvo i ubojstvo. Iznenada će se suočiti s problemom koji je brinuo Papu. I morat će otkriti tajnu koja će uzdrmati svijet.

  • Edicija: Ambrozija
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Bogorodica se pojavljuje pred troje djece u Fatimi i povjerava im tri tajne. Treća tajna još uvijek je skrivena… Neslučajno u motu ovoga romana stoji rečenica jednog crkvenog velikodostojnika: Crkva ne treba ništa osim istine. Treća tajna roman je koji na uzbudljiv način istražuje historijski događaj koji nikada u cijelosti nije rasvijetljen. Prošlo je gotovo cijelo stoljeće otkako je troje djece dobilo tajnu poruku s Neba. Sada ta tajna prijeti da uništi život trojici muškaraca - jedan nema hrabrosti da kaže istinu, drugi je spreman na sve samo da se tajna ne sazna, pa će cijeli teret istine i povjerenja pasti na trećega. Fatima, Portugal, 1917. godina: Bogorodica se pojavljuje pred troje djece i povjerava im tri tajne. Svijet ubrzo saznaje prve dvije, ali o sadržaju treće nište se nije znalo sve do 2000. godine. Zašto je Crkva čekala toliko dugo da objavi Bogorodičinu poruku? I zašto mnogi vjernici i dandanas sumnjaju da im je treća tajna u potpunosti otkrivena? Vatikan, vrijeme sadašnje: otac Colin Michener, tajnik pape Cle-menta XV., zabrinut je za svog šefa. Iz noći u noć, Papa odlazi u tajni arhiv Vatikana. Razlog tome poruke su iz Fatime. Kada Papa pošalje Michenera na tajni zadatak u Rumunjsku, a potom i u Bosnu i Hercegovinu, u Međugorje, svećenik biva upleten u događaje koji izazivaju sumnju, samoubojstvo i ubojstvo. Iznenada će se suočiti s problemom koji je brinuo Papu. I morat će otkriti tajnu koja će uzdrmati svijet.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter