Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Treća tajna

Treća tajna

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steve Berry


ISBN:

86-331-2252-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1452

Broj strana:

371

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Treća tajna je fascinantan i uzbudljiv roman pun neizvjesnosti, koji na zanimljiv način istražuje istorijski događaj koji nikad u potpunosti nije rasvijetljen.

Prošao je skoro cijeli vijek od kako je troje djece dobilo tajnu poruku sa Neba. Sada ta tajna prijeti da uništi život trojici muškaraca - jedan nema hrabrosti da kaže istinu, drugi je spreman na sve samo da se tajna ne sazna, i cijeli teret istine i povjerenja past će na trećega.

Fatima, Portugal, 1917.godina: Bogorodica se pojavljuje pred troje djece i tom prilikom povjerava im tri tajne. Svijet ubrzo saznaje prve dvije, ali o sadržini treće nište se nije znalo sve do 2000.godine. Zašto je crkva čekala toliko dugo da objavi Bogorodičinu poruku? I zašto mnogi vjerenici još uvijek sumnjaju da im je treća tajna u potpunosti prenijeta?

Vatikan, vrijeme sadašnje: otac Kolin Mičener, sekretar pape Klementa XV, zabrinut je za svog šefa. Iz noći u noć, papa odlazi u tajnu arhivu Vatikana - razlog su poruke iz Fatime. Kada papa pošalje Mičenera na tajni zadqatak u Rumuniju svešteniki biva upleten u događaje koji izazivaju podozrenje, prevaru, samoubistvo i ubistvo. Iznenada će se suočiti sa problemom koji je brinuo papu - i morat će da otkrije tajnu koja će uzdrmati svijet.

  • Originalni naziv: The tird secret
  • Prevodilac: Snežana Sokolović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x215
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Treća tajna je fascinantan i uzbudljiv roman pun neizvjesnosti, koji na zanimljiv način istražuje istorijski događaj koji nikad u potpunosti nije rasvijetljen. Prošao je skoro cijeli vijek od kako je troje djece dobilo tajnu poruku sa Neba. Sada ta tajna prijeti da uništi život trojici muškaraca - jedan nema hrabrosti da kaže istinu, drugi je spreman na sve samo da se tajna ne sazna, i cijeli teret istine i povjerenja past će na trećega. Fatima, Portugal, 1917.godina: Bogorodica se pojavljuje pred troje djece i tom prilikom povjerava im tri tajne. Svijet ubrzo saznaje prve dvije, ali o sadržini treće nište se nije znalo sve do 2000.godine. Zašto je crkva čekala toliko dugo da objavi Bogorodičinu poruku? I zašto mnogi vjerenici još uvijek sumnjaju da im je treća tajna u potpunosti prenijeta? Vatikan, vrijeme sadašnje: otac Kolin Mičener, sekretar pape Klementa XV, zabrinut je za svog šefa. Iz noći u noć, papa odlazi u tajnu arhivu Vatikana - razlog su poruke iz Fatime. Kada papa pošalje Mičenera na tajni zadqatak u Rumuniju svešteniki biva upleten u događaje koji izazivaju podozrenje, prevaru, samoubistvo i ubistvo. Iznenada će se suočiti sa problemom koji je brinuo papu - i morat će da otkrije tajnu koja će uzdrmati svijet.

Dodatne informacije

Izdavač Narodna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter