Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Transfuzija duše

Transfuzija duše

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-074-14-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M8518

Broj strana:

116

Težina:

175 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Iz recenzije:
Autorica u svojim sentencama govori univerzalnim jezikom koji svi možemo da razumijemo, a to je jezik duše ili savršeni jezik, kako to ističe Umberto Eco. Ovakva djela, pisana jezikom duše su djela u kojima se možete prepoznati, te intelektualno, emotivno ili spiritualno razvijati. Knjiga koju imate pred sobom upravno nudi životne i duhovno - intelektualne vrijednosti i dovoljno je inspirativna da probudi u vama ono najbolje.
Pitanje je samo da li to dovoljno želite.

Alma Taletović, prof.


Iz knjige:

Kad velika oluja nebom bljesne, u meni tad tišina vlada. Zahvalnost me kao malj tresne. Srce moje najboljem se nada. Kad vjetar zemlji strah donese, u meni neka sigurnost sjetna. Od mene tad sve ružno odnese, dušom shvatim da sam sretna. Kad kiša pljusne i život okupa i kad zatrepti duga po sredini neba. Srce od radosti jače zalupa. Sve je tako kako treba. Sve je tako kako treba.

Ako ti život postane brod što tone, i sustigne te sto oluja. Ti budi talas nek se vjetrovi sklone. Ti samo budi struja. Pa upravljaj i brodom i morem. Život to od tebe traži. Vjeruj mi, zato si stvoren. Hajde sad se odvaži.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Iz recenzije: Autorica u svojim sentencama govori univerzalnim jezikom koji svi možemo da razumijemo, a to je jezik duše ili savršeni jezik, kako to ističe Umberto Eco. Ovakva djela, pisana jezikom duše su djela u kojima se možete prepoznati, te intelektualno, emotivno ili spiritualno razvijati. Knjiga koju imate pred sobom upravno nudi životne i duhovno - intelektualne vrijednosti i dovoljno je inspirativna da probudi u vama ono najbolje. Pitanje je samo da li to dovoljno želite. Alma Taletović, prof. Iz knjige: Kad velika oluja nebom bljesne, u meni tad tišina vlada. Zahvalnost me kao malj tresne. Srce moje najboljem se nada. Kad vjetar zemlji strah donese, u meni neka sigurnost sjetna. Od mene tad sve ružno odnese, dušom shvatim da sam sretna. Kad kiša pljusne i život okupa i kad zatrepti duga po sredini neba. Srce od radosti jače zalupa. Sve je tako kako treba. Sve je tako kako treba. Ako ti život postane brod što tone, i sustigne te sto oluja. Ti budi talas nek se vjetrovi sklone. Ti samo budi struja. Pa upravljaj i brodom i morem. Život to od tebe traži. Vjeruj mi, zato si stvoren. Hajde sad se odvaži.

Dodatne informacije

Izdavač Štamparija-S
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter