Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Traljavi počeci

Traljavi počeci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-824-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1571

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ne mogu ni da zamislim goru roditeljsku tiraniju od zabrane telefoniranja i ograničavanja upotrebe računara. Zar ne shvataju da je Houp jedina osoba koja me sprečava da poludim?

... Čini mi se da gore od ovoga ne može biti.

Džesika Darling je skrhana. Njena najbolja drugarica, Houp Viver, odselila se iz Pajnvila u Nju Džersiju. Džesika, neviđeno posmatrački nastrojena šesnaestogodišnjakinja, u školi je kao riba na suvom, a kod kuće - stranac, a sad, kad je otišla jedina osoba s kojom je mogla da komunicira, osjeća se izgubljenije nego ikad. Kako da se nosi sa djevojkama u školi koje su poludjele za momcima i kupovinom, sa tatom koji je opsjednut njenom trkačkom karijerom, mamom koja balavi nad raskošnim vjenčanjem njene starije sestre Betani i sa svojim nepostojećim ljubavnim životom?

Poput Džona Hjudžisa dvadeset prvog stoljeća, Megan Makaferti zalazi u humor i dramu, svojstvene pubertetu. Ovaj žestoki, urnebesni roman sigurno će se dopasti čitaocima koji još uvjek prolaze kroz sve to, kao i onima koji su zahvalni što ne moraju da se vrate i ponovo odrastaju ispočetka.

Komično i mudro... Neodoljivo - čak i ako ste odavno prevazišli brigu o momcima i bubuljicama

THE MIAMI HERALD

Nemojte propustiti ovaj urnebesni povratak u uspomene.
GLAMOUR

Duhovito, pronicljivo i dobro štivo za svakoga, od 15 do 99 godina.

OTTAWA SUN

Smješno i dirljivo... savršeno za one nostalgične među odraslima koji će biti srećni što su odrasli i otuđene tinejdžere koji će biti zahvalni što postoji knjiga koja priča onako kako jeste. FASHION WIRE DAILY

  • Prevodilac: Jelena Nikolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne mogu ni da zamislim goru roditeljsku tiraniju od zabrane telefoniranja i ograničavanja upotrebe računara. Zar ne shvataju da je Houp jedina osoba koja me sprečava da poludim? ... Čini mi se da gore od ovoga ne može biti. Džesika Darling je skrhana. Njena najbolja drugarica, Houp Viver, odselila se iz Pajnvila u Nju Džersiju. Džesika, neviđeno posmatrački nastrojena šesnaestogodišnjakinja, u školi je kao riba na suvom, a kod kuće - stranac, a sad, kad je otišla jedina osoba s kojom je mogla da komunicira, osjeća se izgubljenije nego ikad. Kako da se nosi sa djevojkama u školi koje su poludjele za momcima i kupovinom, sa tatom koji je opsjednut njenom trkačkom karijerom, mamom koja balavi nad raskošnim vjenčanjem njene starije sestre Betani i sa svojim nepostojećim ljubavnim životom? Poput Džona Hjudžisa dvadeset prvog stoljeća, Megan Makaferti zalazi u humor i dramu, svojstvene pubertetu. Ovaj žestoki, urnebesni roman sigurno će se dopasti čitaocima koji još uvjek prolaze kroz sve to, kao i onima koji su zahvalni što ne moraju da se vrate i ponovo odrastaju ispočetka. Komično i mudro... Neodoljivo - čak i ako ste odavno prevazišli brigu o momcima i bubuljicama THE MIAMI HERALD Nemojte propustiti ovaj urnebesni povratak u uspomene. GLAMOUR Duhovito, pronicljivo i dobro štivo za svakoga, od 15 do 99 godina. OTTAWA SUN Smješno i dirljivo... savršeno za one nostalgične među odraslima koji će biti srećni što su odrasli i otuđene tinejdžere koji će biti zahvalni što postoji knjiga koja priča onako kako jeste. FASHION WIRE DAILY

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter