Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Tragom ponoći

Tragom ponoći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-630-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2390

Broj strana:

532

Težina:

570 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U praskozorje devetnaestog vijeka u Portugalu Džon Zarko Stjuart je nestašno radoznalo dijete, koje nesvjesno nasljeđuje tri stotine godina skrivanu vjeru – Jevreji se na Pirinejskom poluostrvu kriju još od doba Inkvizicije.

Džonovu dečju nevinost naglo prekida gubitak i gorko saznanje. Tek će pomoću čudnog neznanca, koga u Porto s puta preko mora dovodi njegov otac, ponovo postati bezbijedan. Ponoć, afrički iscelitelj i oslobođeni rob, postaće Džonov najbolji prijatelj i odrediti tok njegove sudbine.

Poslije ulaska Napoleonove vojske u Portugal, stravičnog gubitka, gorkih istina o onima kojima je najviše vjerovao i posle otkrića neizrecive izdaje, Džon će se otisnuti za Ameriku, u potrazi za nadom u zemlji okovanoj lancima neoprostivog grijeha.

Ogromnom moći zapažanja i oštrim okom koje primjećuje bogate istorijske detalje i slike – od živopisnih tržnica u Portu do učmalih plantaža američkog juga, od judaizma do mistične Afrike – Ričard Zimler je stvorio istinsko remek-djelo.



„Čik neka neko odloži ovu knjigu. To je velika i smela priča o ljubavi koja će vas povesti na putovanje puno tuge i svetlosti.“

  • Originalni naziv: Hunting Midnight
  • Prevodilac: Nenad Tomović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U praskozorje devetnaestog vijeka u Portugalu Džon Zarko Stjuart je nestašno radoznalo dijete, koje nesvjesno nasljeđuje tri stotine godina skrivanu vjeru – Jevreji se na Pirinejskom poluostrvu kriju još od doba Inkvizicije. Džonovu dečju nevinost naglo prekida gubitak i gorko saznanje. Tek će pomoću čudnog neznanca, koga u Porto s puta preko mora dovodi njegov otac, ponovo postati bezbijedan. Ponoć, afrički iscelitelj i oslobođeni rob, postaće Džonov najbolji prijatelj i odrediti tok njegove sudbine. Poslije ulaska Napoleonove vojske u Portugal, stravičnog gubitka, gorkih istina o onima kojima je najviše vjerovao i posle otkrića neizrecive izdaje, Džon će se otisnuti za Ameriku, u potrazi za nadom u zemlji okovanoj lancima neoprostivog grijeha. Ogromnom moći zapažanja i oštrim okom koje primjećuje bogate istorijske detalje i slike – od živopisnih tržnica u Portu do učmalih plantaža američkog juga, od judaizma do mistične Afrike – Ričard Zimler je stvorio istinsko remek-djelo. „Čik neka neko odloži ovu knjigu. To je velika i smela priča o ljubavi koja će vas povesti na putovanje puno tuge i svetlosti.“

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter