Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tjestenina - recepti za pripremanje izvrsnih predjela

Tjestenina - recepti za pripremanje izvrsnih predjela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-218-184-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0138

Broj strana:

190

Težina:

975 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

80,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svi recepti su prikazani vrlo jasno i lako se pripremaju, ilustrirani korak-po-korak fotografijama koji postupno prate pripremanje svakog jela. Vrijeme pripreme i kuhanja, težina i kalorična vrijednost zajedno s preporučenim vinom, dodatna su zanimljivost.

Izbor ukusnih jela koja podsjećaju na istinski mit talijanske kuhinje: tjesteninu. Svježa, suha i nadjevena tjestenina u tri poglavlja s brojnim receptima za svakodnevno smišljanje uvijek novog i nikad dosadnog jela koje pruža izuzetan užitak za stolom.

Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti.

Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama.

Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.

  • Originalni naziv: Pasta
  • Prevodilac: Rajna Maršanić Jovanović
  • Edicija: Klasična kuhinja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Svi recepti su prikazani vrlo jasno i lako se pripremaju, ilustrirani korak-po-korak fotografijama koji postupno prate pripremanje svakog jela. Vrijeme pripreme i kuhanja, težina i kalorična vrijednost zajedno s preporučenim vinom, dodatna su zanimljivost. Izbor ukusnih jela koja podsjećaju na istinski mit talijanske kuhinje: tjesteninu. Svježa, suha i nadjevena tjestenina u tri poglavlja s brojnim receptima za svakodnevno smišljanje uvijek novog i nikad dosadnog jela koje pruža izuzetan užitak za stolom. Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti. Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama. Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.

    Dodatne informacije

    Izdavač Leo Commerce
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter