Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Timi Promašaj 1 - Bilo je grešaka

Timi Promašaj 1 - Bilo je grešaka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6035-524-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4321

Broj strana:

294

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Moje ime je Promašaj. Timi Promašaj.

Ja sam osnivač, predsednik i direktor najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Knjiga koju držite u ruci istorijski je zapis mog detektivskog života. Svaka činjenica u njoj pažljivo je proverena pre objavljivanja. Sve crteže u njoj ja sam nacrtao. Pokušao sam da ilustracije prepustim mom partneru, ali nisu bile baš najbolje.

Uzmite jedanaestogodišnjeg dečaka po imenu Timi Promašaj - nesvesnog, punog samopouzdanja, direktora najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Dodajte njegovog izuzetno lenjog poslovnog partnera, veoma velikog polarnog medveda po imenu Potpun. Ubacite tu i promašajomobil - segvej Timijeve mame - i ono što dobijate jeste Potpun i Promašaj d.o.o., globalna kompanija koja će Timija učiniti toliko bogatim da njegova mama neće morati da se nervira zbog računa. Naravno, Timijev plan ne uključuje ženu visoku metar i dvadeset čije ime ne sme biti izgovoreno. A ne uključuje ni Rola Tukusa, koji je opsednut svojim odlaskom na Stanfurd, pa nije u stanju da izvede ni najprostiju špijunsku misiju.

  • Originalni naziv: Timmy Failure. Mistakes...
  • Prevodilac: Ivan Vlajić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Moje ime je Promašaj. Timi Promašaj. Ja sam osnivač, predsednik i direktor najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Knjiga koju držite u ruci istorijski je zapis mog detektivskog života. Svaka činjenica u njoj pažljivo je proverena pre objavljivanja. Sve crteže u njoj ja sam nacrtao. Pokušao sam da ilustracije prepustim mom partneru, ali nisu bile baš najbolje. Uzmite jedanaestogodišnjeg dečaka po imenu Timi Promašaj - nesvesnog, punog samopouzdanja, direktora najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Dodajte njegovog izuzetno lenjog poslovnog partnera, veoma velikog polarnog medveda po imenu Potpun. Ubacite tu i promašajomobil - segvej Timijeve mame - i ono što dobijate jeste Potpun i Promašaj d.o.o., globalna kompanija koja će Timija učiniti toliko bogatim da njegova mama neće morati da se nervira zbog računa. Naravno, Timijev plan ne uključuje ženu visoku metar i dvadeset čije ime ne sme biti izgovoreno. A ne uključuje ni Rola Tukusa, koji je opsednut svojim odlaskom na Stanfurd, pa nije u stanju da izvede ni najprostiju špijunsku misiju.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter