Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tiho, tiho, anđele

Tiho, tiho, anđele

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-1631

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6806

Broj strana:

250

Težina:

411 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstvenog Patcha, savjesna i ambiciozna srednjoškolka Nora Gray uvjerit će se kako zaljubljivanje nikad nije bilo lakše i opasnije.

Nora s majkom živi na osamljenom imanju u okolici Portlanda, a susret s Patchem sve će promijeniti. Njegove crne oči nagoviještaju nevolje, ali Nora se ne uspijeva oduprijeti kemiji među njima. Unatoč vlastitim sumnjama, privlači je mistika koja ga obavija te zajedno s najboljom prijateljicom Vee odluči doznati što se krije iza njegova pogleda. No čini se kako je Patch u stopu prati i zna o njoj više nego što mu je ikada htjela priznati. Neobjašnjivi susreti i situacije u koje zapada Noru će natjerati da mu se obrati za pomoć kada je nitko drugi ne bude shvaćao ozbiljno. Ono što slijedi pokazat će joj kako Patch zaista nije tipični školski kolega već sasvim suprotno, pali anđeo protjeran iz raja na zemlju, gdje već stoljećima pokušava vratiti svoja krila. Nora se tako nepovratno upliće u nepoznat i opasan svijet u kojem se krivi potezi kažnjavaju smrću.

  • Originalni naziv: HUSH, HUSH
  • Prevodilac: Andrea Bagović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstvenog Patcha, savjesna i ambiciozna srednjoškolka Nora Gray uvjerit će se kako zaljubljivanje nikad nije bilo lakše i opasnije. Nora s majkom živi na osamljenom imanju u okolici Portlanda, a susret s Patchem sve će promijeniti. Njegove crne oči nagoviještaju nevolje, ali Nora se ne uspijeva oduprijeti kemiji među njima. Unatoč vlastitim sumnjama, privlači je mistika koja ga obavija te zajedno s najboljom prijateljicom Vee odluči doznati što se krije iza njegova pogleda. No čini se kako je Patch u stopu prati i zna o njoj više nego što mu je ikada htjela priznati. Neobjašnjivi susreti i situacije u koje zapada Noru će natjerati da mu se obrati za pomoć kada je nitko drugi ne bude shvaćao ozbiljno. Ono što slijedi pokazat će joj kako Patch zaista nije tipični školski kolega već sasvim suprotno, pali anđeo protjeran iz raja na zemlju, gdje već stoljećima pokušava vratiti svoja krila. Nora se tako nepovratno upliće u nepoznat i opasan svijet u kojem se krivi potezi kažnjavaju smrću.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter