Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tihi gradovi

Tihi gradovi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-651-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K2398

Broj strana:

256

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Priča „O vukovima i ljudima“ je uzbudljiv triler sa beogradskog asfalta, čiji su protagonisti: policajci, kriminalci i – vukodlaci. „Lako je biti bog“ je londonska SF povijest koja uvodi preparat čijim ubrizgavanjem „u venu postaje Šiva ili neko drugo božanstvo uništenja“. „Crveno nebo nad poljima ilovače“ svojevrsni je vestern smješten u jedan od gradova Srbije iznurenih „bijelom kugom“. Priroda grada u kome se odvija zastrašujuća i potresna priča „U 5 i 15 za Nekropolis“ jasna je već iz njegovog imena.

Sa istom onom lakoćom i zrelošću s kojima se kreće kroz najrazličitije žanrove, Goran Skrobonja opisuje najrazličitije gradove kojima je jedino zajedničko – tišina upečatljivog utiska koji ostaje čitaocu nakon svake priče. A kada pomisli da je s knjigom završio, ona ga sama od sebe zove na novu dozu uzbuđenja, humora i autentične jeze – na novo čitanje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Priča „O vukovima i ljudima“ je uzbudljiv triler sa beogradskog asfalta, čiji su protagonisti: policajci, kriminalci i – vukodlaci. „Lako je biti bog“ je londonska SF povijest koja uvodi preparat čijim ubrizgavanjem „u venu postaje Šiva ili neko drugo božanstvo uništenja“. „Crveno nebo nad poljima ilovače“ svojevrsni je vestern smješten u jedan od gradova Srbije iznurenih „bijelom kugom“. Priroda grada u kome se odvija zastrašujuća i potresna priča „U 5 i 15 za Nekropolis“ jasna je već iz njegovog imena. Sa istom onom lakoćom i zrelošću s kojima se kreće kroz najrazličitije žanrove, Goran Skrobonja opisuje najrazličitije gradove kojima je jedino zajedničko – tišina upečatljivog utiska koji ostaje čitaocu nakon svake priče. A kada pomisli da je s knjigom završio, ona ga sama od sebe zove na novu dozu uzbuđenja, humora i autentične jeze – na novo čitanje.

Dodatne informacije

Izdavač Ne
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter