Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tigrovi zubi

Tigrovi zubi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Clancy


ISBN:

953-220-346-X

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4154

Broj strana:

365

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Čovjek po imenu Mohammed sjedi u kafiću u srcu Beča i sprema se predložiti poslovni sporazum čovjeku iz Kolumbije. Mohammed ima mrežu simpatizera širom Europe, Kolumbijac raspolaže jednako jakom organizacijom za distribuciju droge na području obiju Amerika. Što bi se dogodilo kada bi njih dvojica udružili svoje veze i resurse? Moguća dobit bila bi nezamisliva – kao i mogući okvir za nove akcije.

U vrlom novom svijetu terorizma svaki fanatik s kalašnjikovom i osnovnim znanjem kemije može postati igrač na svjetskoj mapi terora… Stara pravila više ne vrijede. Koliko god se vlade najjačih zemalja svijeta trudile otkloniti opasnost, jedini doista efikasan sistem za lociranje i uništavanje terorističke prijetnje je onaj koji djeluje bez nadzora i ograničenja – izvan sistema. Poprilično daleko izvan sistema.

U saveznoj državi Maryland, u blizini glavnoga grada, posluje mala tvrtka Hendley Associates i bavi se trgovinom vrijednosnim papirima, no tvrtka ima i tajnu misiju: da locira i uništi teroriste gdje god ih nađe. Ustanovljena uz punu suglasnost bivšeg predsjednika Johna Patricka Ryana, tvrtka također obavlja posao regrutiranja.

Njihova nova zvijezda je mladić koji je proniknuo kroz njihovu krinku i ponudio im svoje usluge – Jack Ryan ml.

Trinaesti roman Toma Clancyja nastavit će tradiciju obitelji Ryan, sin će krenuti putem oca – u susret opasnosti. Nakon tri romana objavljena u nakladi Algoritma – Jasna i neposredna opasnost, Dug časti i Izvršne naredbe – roman Tigrovi zubi, u prijevodu Alenke Mirković i uz ilustraciju Igora Kordeja, čita se kao naslovnice sutrašnjih izdanja novina.

  • Originalni naziv: THE TEETH OF THE TIGER...
  • Prevodilac: Alenka Mirković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Čovjek po imenu Mohammed sjedi u kafiću u srcu Beča i sprema se predložiti poslovni sporazum čovjeku iz Kolumbije. Mohammed ima mrežu simpatizera širom Europe, Kolumbijac raspolaže jednako jakom organizacijom za distribuciju droge na području obiju Amerika. Što bi se dogodilo kada bi njih dvojica udružili svoje veze i resurse? Moguća dobit bila bi nezamisliva – kao i mogući okvir za nove akcije. U vrlom novom svijetu terorizma svaki fanatik s kalašnjikovom i osnovnim znanjem kemije može postati igrač na svjetskoj mapi terora… Stara pravila više ne vrijede. Koliko god se vlade najjačih zemalja svijeta trudile otkloniti opasnost, jedini doista efikasan sistem za lociranje i uništavanje terorističke prijetnje je onaj koji djeluje bez nadzora i ograničenja – izvan sistema. Poprilično daleko izvan sistema. U saveznoj državi Maryland, u blizini glavnoga grada, posluje mala tvrtka Hendley Associates i bavi se trgovinom vrijednosnim papirima, no tvrtka ima i tajnu misiju: da locira i uništi teroriste gdje god ih nađe. Ustanovljena uz punu suglasnost bivšeg predsjednika Johna Patricka Ryana, tvrtka također obavlja posao regrutiranja. Njihova nova zvijezda je mladić koji je proniknuo kroz njihovu krinku i ponudio im svoje usluge – Jack Ryan ml. Trinaesti roman Toma Clancyja nastavit će tradiciju obitelji Ryan, sin će krenuti putem oca – u susret opasnosti. Nakon tri romana objavljena u nakladi Algoritma – Jasna i neposredna opasnost, Dug časti i Izvršne naredbe – roman Tigrovi zubi, u prijevodu Alenke Mirković i uz ilustraciju Igora Kordeja, čita se kao naslovnice sutrašnjih izdanja novina.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter