Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Terrorist Takedown: War in Colombia

Terrorist Takedown: War in Colombia

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

5906961198969

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1039

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

To je bila rutinska operacija. Kolumbijske i američke specijalne jedinice su uništavale plantažu koke, kada je metak iz snajpera usmrtio njihovog komadanta. Trenutak kasnije, počeo je pravi pakao. Ekspedicija se usudila da uništi polja koke koja pripadaju Bendiktions kartelu: najmnogobrojnijem i najnemilosrdnijem udruženju kraljeva droge u Kolumbiji.

Bori se rame uz rame sa američkim specijalnim jedinicama, pobijedi najveći kartel u Kolumbiji uništavanjem njihovih postrojenja za preradu kokaina i eliminisanjem njihovih šefova. Došlo je vrijeme da im pokažeš da je rat isto što i pakao.

Koristi modele autentičnog oružja američke vojske kao što je sačmara SPAS 12, mitraljez M60 i MK 19 bacač granata. Takođe moći ćeš da zaplijniš i nakon toga koristiš neprijateljsko oružje (pištolj Colt 945, jurišna puška AK47).

Bori se danju i noću, po kiši i po suncu - akcija nikad ne prestaje. Bojna polja podrazumjevaju močvare u džungli, domoroce, postrojenja za preradu droge, neprijateljske baze i misteriozne drevne ruševine.

Ti si na neprijateljskoj teritoriji - budi uvijek na oprezu i vodi računa o zasjedama i klopkama. Pronalaženje skrivenog puta kroz džunglu će ti omogućiti da zaobiđeš smrtonosnu opasnost.

Igra se može pokreniti na Windows računaru sa 512MB memorije i grafičkom karticom sa 128MB memorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

To je bila rutinska operacija. Kolumbijske i američke specijalne jedinice su uništavale plantažu koke, kada je metak iz snajpera usmrtio njihovog komadanta. Trenutak kasnije, počeo je pravi pakao. Ekspedicija se usudila da uništi polja koke koja pripadaju Bendiktions kartelu: najmnogobrojnijem i najnemilosrdnijem udruženju kraljeva droge u Kolumbiji. Bori se rame uz rame sa američkim specijalnim jedinicama, pobijedi najveći kartel u Kolumbiji uništavanjem njihovih postrojenja za preradu kokaina i eliminisanjem njihovih šefova. Došlo je vrijeme da im pokažeš da je rat isto što i pakao. Koristi modele autentičnog oružja američke vojske kao što je sačmara SPAS 12, mitraljez M60 i MK 19 bacač granata. Takođe moći ćeš da zaplijniš i nakon toga koristiš neprijateljsko oružje (pištolj Colt 945, jurišna puška AK47). Bori se danju i noću, po kiši i po suncu - akcija nikad ne prestaje. Bojna polja podrazumjevaju močvare u džungli, domoroce, postrojenja za preradu droge, neprijateljske baze i misteriozne drevne ruševine. Ti si na neprijateljskoj teritoriji - budi uvijek na oprezu i vodi računa o zasjedama i klopkama. Pronalaženje skrivenog puta kroz džunglu će ti omogućiti da zaobiđeš smrtonosnu opasnost. Igra se može pokreniti na Windows računaru sa 512MB memorije i grafičkom karticom sa 128MB memorije.

Dodatne informacije

Izdavač City Interactive
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter