Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Teret iskušenja

Teret iskušenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1067-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4602

Broj strana:

228

Težina:

349 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Najkontroverznije djelo najpriznatije savremene argentinske književnice.

Marina se osjećala krajnje poletno, kao što joj se dešavalo uvijek kad bi započinjala dijetu, kad bi probala nov lijek ili upoznavala novog stručnjaka za slabljenje.

U času kad stupa u centar za mršavljenje „Vreteno“ Marina ima nešto više od četrdeset godina i teži preko devedeset kilograma. Umorna od neuspjelih dijeta, uplašena sopstvenom nemoći da se obuzda, ipak vjeruje da će uspjeti da stekne vitko tijelo o kojem mašta od djevojačkih dana.

Pacijenti pristupaju „Vretenu“ po sopstvenoj volji i za ogromne pare, ali su obavezni da plate još mnogo više ako odluče da odu prije no što završe tretman. Pod upravom Profesora, prilično sadističke ali harizmatske ličnosti, metodi slabljenja su krajnje svirepi: niskokalorične dijete, gladovanje i brutalan plan fizičkih vježbi. Grupa čuvara se stara da se pravila ispunjavaju, dok se pacijenti dovijaju kako da izbegnu toliki pritisak. Daleko od muža i djece, Marina se lomi između želje da oslabi i žudnje za dotadašnjim životom. Pojava Aleksa, debelog i zavodljivog donžuana, dodaje neočekivani element njenoj neobičnoj pustolovini.

Da li je moderno društvo svijet u kojem je savršen fizički izgled, u nedostatku drugih utopija, postao najviši ideal? Šta se događa sa ljudima koji su primorani da žive zajedno u izolovanoj sredini?

  • Prevodilac: Branko Anđić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Najkontroverznije djelo najpriznatije savremene argentinske književnice. Marina se osjećala krajnje poletno, kao što joj se dešavalo uvijek kad bi započinjala dijetu, kad bi probala nov lijek ili upoznavala novog stručnjaka za slabljenje. U času kad stupa u centar za mršavljenje „Vreteno“ Marina ima nešto više od četrdeset godina i teži preko devedeset kilograma. Umorna od neuspjelih dijeta, uplašena sopstvenom nemoći da se obuzda, ipak vjeruje da će uspjeti da stekne vitko tijelo o kojem mašta od djevojačkih dana. Pacijenti pristupaju „Vretenu“ po sopstvenoj volji i za ogromne pare, ali su obavezni da plate još mnogo više ako odluče da odu prije no što završe tretman. Pod upravom Profesora, prilično sadističke ali harizmatske ličnosti, metodi slabljenja su krajnje svirepi: niskokalorične dijete, gladovanje i brutalan plan fizičkih vježbi. Grupa čuvara se stara da se pravila ispunjavaju, dok se pacijenti dovijaju kako da izbegnu toliki pritisak. Daleko od muža i djece, Marina se lomi između želje da oslabi i žudnje za dotadašnjim životom. Pojava Aleksa, debelog i zavodljivog donžuana, dodaje neočekivani element njenoj neobičnoj pustolovini. Da li je moderno društvo svijet u kojem je savršen fizički izgled, u nedostatku drugih utopija, postao najviši ideal? Šta se događa sa ljudima koji su primorani da žive zajedno u izolovanoj sredini?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter