Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Teorija zavere IV - Nemilosrdni špijuni

Teorija zavere IV - Nemilosrdni špijuni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejan Lučić


ISBN:

978-86-521-1936-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3167

Broj strana:

256

Težina:

374 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Za Dejana Lučića kažu da je špijun - srpski, ruski, britanski, možda izraelski. Ipak, kako on zna ono što ne znaju ni obavještajne službe sa svim svojim agentima, diplomatama i političarima, i to desetak godina pre nego što se to dogodi?!
Ovako nešto ne pišu špijuni, već apostoli istine kojih je sve manje. Nevidljiva ruka zla ih ubija! Od izlaska posljednje Lučićeve knjige Škola za ubice, u Crnoj Gori je pod nerazjašnjenim okolnostima ubijen geopolitički analitičar Saša Marković, koji je bio protiv ulaska ove zemlje u NATO, smatrajući da je to definitivno priznavanje okupacije. Naravno, zvanična istraga neće krenuti od pitanja ko je imao interes da ga ućutka. Biće optužen neko iz kriminalnog miljea i time će se sve zataškati. U Srbiji je umro novinar Zoran Petrović Piroćanac, i to pred odlazak na svjedočenje kojim je trebalo da raskrinka zavjeru oko Srebrenice. Upućeni misle da je u pitanju trovanje, a ne srčani udar, kao što je izgledalo. Da sve ovo nije tek splet okolnosti, potvrđuje i drugi pokušaj atentata na Slobodana Erića, glavnog urednika Geopolitike, specijalnom udicom podmetnutom u hrani...

Nemilosrdni špijuni su prst u oko tim nevidljivim gospodarima života i smrti, koji rade po nalogu vladara iz sjenke.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Za Dejana Lučića kažu da je špijun - srpski, ruski, britanski, možda izraelski. Ipak, kako on zna ono što ne znaju ni obavještajne službe sa svim svojim agentima, diplomatama i političarima, i to desetak godina pre nego što se to dogodi?! Ovako nešto ne pišu špijuni, već apostoli istine kojih je sve manje. Nevidljiva ruka zla ih ubija! Od izlaska posljednje Lučićeve knjige Škola za ubice, u Crnoj Gori je pod nerazjašnjenim okolnostima ubijen geopolitički analitičar Saša Marković, koji je bio protiv ulaska ove zemlje u NATO, smatrajući da je to definitivno priznavanje okupacije. Naravno, zvanična istraga neće krenuti od pitanja ko je imao interes da ga ućutka. Biće optužen neko iz kriminalnog miljea i time će se sve zataškati. U Srbiji je umro novinar Zoran Petrović Piroćanac, i to pred odlazak na svjedočenje kojim je trebalo da raskrinka zavjeru oko Srebrenice. Upućeni misle da je u pitanju trovanje, a ne srčani udar, kao što je izgledalo. Da sve ovo nije tek splet okolnosti, potvrđuje i drugi pokušaj atentata na Slobodana Erića, glavnog urednika Geopolitike, specijalnom udicom podmetnutom u hrani... Nemilosrdni špijuni su prst u oko tim nevidljivim gospodarima života i smrti, koji rade po nalogu vladara iz sjenke.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter