Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Templar

Templar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jan Giju


ISBN:

978-86-521-0516-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2148

Broj strana:

481

Težina:

590 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Arn Magnuson je napunio 27 godina i već je iskusan veteran među krstašima u Svetoj zemlji. Mnogo toga se dogodilo tokom deset godina otkako je prognan iz Arnesa u Zapadnom Jetalandu zbog zabranjene veze sa svojom voljenom Sesilijom. Sada je gospodar templarskog zamka i zapovijeda garnizonom u Gazi sa zadatkom da održava red i mir u okolini.
Za to vrijeme Sesilija služi svoju kaznu u manastiru Gudhem. Unutar manastirskih zidina vlada stroga opatica Rikisa dok se izvan njih i dalje odvija krvava borba za vlast između rodova Sverkerovaca i Erikovaca. Dok Sesilija svakodnevno izgovara brojne molitve da se dogodi čudo i da joj se Arn vrati, vitez upoznaje neobičnog saracena Jusufa koji mu postaje prijatelj.
Templar predstavlja živopisno putovanje u srce Bliskog istoka u kojem se romansa i surova srednjovekovna istorija prepliću i stvaraju izuzetan, uzbudljiv roman.

Uzbudljivo i nadahnjujuće, krvavo i romantično, istovremeno vjerodostojno i izuzetno modreno. Tom Holand

  • Originalni naziv: Tempelriddaren
  • Prevodilac: Nikola Perišić
  • Edicija: Trilogija o krstašima
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Arn Magnuson je napunio 27 godina i već je iskusan veteran među krstašima u Svetoj zemlji. Mnogo toga se dogodilo tokom deset godina otkako je prognan iz Arnesa u Zapadnom Jetalandu zbog zabranjene veze sa svojom voljenom Sesilijom. Sada je gospodar templarskog zamka i zapovijeda garnizonom u Gazi sa zadatkom da održava red i mir u okolini. Za to vrijeme Sesilija služi svoju kaznu u manastiru Gudhem. Unutar manastirskih zidina vlada stroga opatica Rikisa dok se izvan njih i dalje odvija krvava borba za vlast između rodova Sverkerovaca i Erikovaca. Dok Sesilija svakodnevno izgovara brojne molitve da se dogodi čudo i da joj se Arn vrati, vitez upoznaje neobičnog saracena Jusufa koji mu postaje prijatelj. Templar predstavlja živopisno putovanje u srce Bliskog istoka u kojem se romansa i surova srednjovekovna istorija prepliću i stvaraju izuzetan, uzbudljiv roman. Uzbudljivo i nadahnjujuće, krvavo i romantično, istovremeno vjerodostojno i izuzetno modreno. Tom Holand

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter