Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tarot za početnike

Tarot za početnike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kim Arnold


ISBN:

978-86-10-04044-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9563

Broj strana:

240

Težina:

389 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Impresivna knjiga koja otkriva drevnu veštinu tarota i nudi detaljna uputstva o tome kako da sami čitate karte.

Autor i stručnjak za tarot Kim Arnold predočava načine korišćenja Rajder–Vejtovog špila, koji je priznat kao klasičan špil za početak razumevanja ovog drevnog sistema. Postao je poznat oko 1910. godine i sve do danas njegove slike često se koriste u modernom tarotu.

Ova knjiga puna je delotvornih tehnika koje će vam pomoći da brzo shvatite karte, tako da ćete uskoro biti u stanju da ih čitate za sebe, ali i za druge. Ona sadrži savete

o tome kako da izaberete pravi špil, kako da tumačite svaku od 22 karte velike i 56 karata male arkane, kako da ovladate tehnikama čitanja i proniknete u njihovo dublje značenje.

Tarot nije nešto što je uklesano u kamenu. Vi raspolažete slobodnom voljom, iako je vrlo verovatno da ćete prepoznati savete i mudrost koje vam karte nude, čak i ukoliko težite ka tome da promenite ishod. Tarot će vam pomoći i voditi vas kako kroz važne, tako i kroz manje značajne odluke. Karte su mudre – ponekad su čitači oni koji to nisu! Verujte svom instinktu i budite odgovorni.

  • Originalni naziv: Tarot made easy
  • Prevodilac: Sandra Nešović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Impresivna knjiga koja otkriva drevnu veštinu tarota i nudi detaljna uputstva o tome kako da sami čitate karte. Autor i stručnjak za tarot Kim Arnold predočava načine korišćenja Rajder–Vejtovog špila, koji je priznat kao klasičan špil za početak razumevanja ovog drevnog sistema. Postao je poznat oko 1910. godine i sve do danas njegove slike često se koriste u modernom tarotu. Ova knjiga puna je delotvornih tehnika koje će vam pomoći da brzo shvatite karte, tako da ćete uskoro biti u stanju da ih čitate za sebe, ali i za druge. Ona sadrži savete o tome kako da izaberete pravi špil, kako da tumačite svaku od 22 karte velike i 56 karata male arkane, kako da ovladate tehnikama čitanja i proniknete u njihovo dublje značenje. Tarot nije nešto što je uklesano u kamenu. Vi raspolažete slobodnom voljom, iako je vrlo verovatno da ćete prepoznati savete i mudrost koje vam karte nude, čak i ukoliko težite ka tome da promenite ishod. Tarot će vam pomoći i voditi vas kako kroz važne, tako i kroz manje značajne odluke. Karte su mudre – ponekad su čitači oni koji to nisu! Verujte svom instinktu i budite odgovorni.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter