Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tako zamišljam nebo

Tako zamišljam nebo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1406-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5280

Broj strana:

200

Težina:

310 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Za života slavan, s vremenom sve čitaniji, u trećoj deceniji poslije odlaska toliko popularan da je na društvenim mrežama okupio stotine hiljada poštovalaca, Miroslav Antić ostaje zadivljujuće nepoznat.

Prvi put u samostalnoj knjizi poslije 25 godina, pred čitaocima svih generacija naći će se zbirka koja bi, i da je jedina, obesmrtila pjesnika. Autor legendarnog Plavog čuperka, Garavog sokaka, Koncerta za 1001 bubanj i desetina antologijskih pjesama, ovom zbirkom, uz Horoskop, ispisuje svoje pjesničko zavještanje. Tako zamišljam nebo, kao poetska vizija postojanja, okuplja neke od kultnih pjesama među kojima je i Besmrtna pjesma čiji sentenciozni fragmenti predstavljaju pjesnikove najcitiranije stihove.

Ovo izdanje sadrži stihove ispisane autorovom rukom u trenutku nastanka, originalne crteže i veoma izražajne fotografije - ukomponovane u autentičnu poetsku i vizuelnu cjelinu koja pruža neponovljivo iskustvo otkrića Antićevog svijeta.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Za života slavan, s vremenom sve čitaniji, u trećoj deceniji poslije odlaska toliko popularan da je na društvenim mrežama okupio stotine hiljada poštovalaca, Miroslav Antić ostaje zadivljujuće nepoznat. Prvi put u samostalnoj knjizi poslije 25 godina, pred čitaocima svih generacija naći će se zbirka koja bi, i da je jedina, obesmrtila pjesnika. Autor legendarnog Plavog čuperka, Garavog sokaka, Koncerta za 1001 bubanj i desetina antologijskih pjesama, ovom zbirkom, uz Horoskop, ispisuje svoje pjesničko zavještanje. Tako zamišljam nebo, kao poetska vizija postojanja, okuplja neke od kultnih pjesama među kojima je i Besmrtna pjesma čiji sentenciozni fragmenti predstavljaju pjesnikove najcitiranije stihove. Ovo izdanje sadrži stihove ispisane autorovom rukom u trenutku nastanka, originalne crteže i veoma izražajne fotografije - ukomponovane u autentičnu poetsku i vizuelnu cjelinu koja pruža neponovljivo iskustvo otkrića Antićevog svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter