Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Tajnovit život pčela

Tajnovit život pčela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sue Monk Kidd


ISBN:

953-196-255-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1924

Broj strana:

312

Težina:

281 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Lily Owens ima četrnaest godina. Živi s ocem farmerom i dane provodi pokušavajući, uz cestu, prodavati breskve. S ocem nikada nije imala poseban odnos a crna sluškinja jedina je osoba od koje je u životu primila imalo topline. Tajna vezana uz smrt njezine majke proganja ju otkad zna za sebe i sličica s likom crne bogorodice i majčinim rukopisom na njoj bit jedna od rijetkih stvari koje je nasljedila. Slijedeći riječi ispisane na poleđini fotografije stići će u Južnu Karolinu, u grad Tiburon, gdje će je primiti tri ekscentrične sestre medarice koje će je uvesti u svijet pčela i meda i dovesti pod zaštitu neobične zaštitnice - Crne Madone, a tamo će saznati da je u sobi u kojoj spava, nekada davno, spavala i njezina majka...

Ovaj neobični roman o ljubavi i ženskoj snazi prvi je roman američke književnice Sue Monk Kidd. Prepun zanimljivih i dobro opisanih likova koji tragaju za srećom i izgubljenim ljubavima, ovaj nas roman odvodi u šezdesete godine prošloga stoljeća, na američki jug gdje su se uvijek pričale dobre priče.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Lily Owens ima četrnaest godina. Živi s ocem farmerom i dane provodi pokušavajući, uz cestu, prodavati breskve. S ocem nikada nije imala poseban odnos a crna sluškinja jedina je osoba od koje je u životu primila imalo topline. Tajna vezana uz smrt njezine majke proganja ju otkad zna za sebe i sličica s likom crne bogorodice i majčinim rukopisom na njoj bit jedna od rijetkih stvari koje je nasljedila. Slijedeći riječi ispisane na poleđini fotografije stići će u Južnu Karolinu, u grad Tiburon, gdje će je primiti tri ekscentrične sestre medarice koje će je uvesti u svijet pčela i meda i dovesti pod zaštitu neobične zaštitnice - Crne Madone, a tamo će saznati da je u sobi u kojoj spava, nekada davno, spavala i njezina majka... Ovaj neobični roman o ljubavi i ženskoj snazi prvi je roman američke književnice Sue Monk Kidd. Prepun zanimljivih i dobro opisanih likova koji tragaju za srećom i izgubljenim ljubavima, ovaj nas roman odvodi u šezdesete godine prošloga stoljeća, na američki jug gdje su se uvijek pričale dobre priče.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter