Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tajno društvo Benedikt

Tajno društvo Benedikt

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-498-8

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K6173

Broj strana:

570

Težina:

796 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,20 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kada se zagonetni oglas gospodina Benedikta pojavio u novinama niko od prijavljenih mališana nije očekivao da će polagati niz neočekivano teških testova dovitljivosti. Oni odabrani, njih četvoro, nisu ni sanjali u kakvu avanturu se upuštaju polazeći na tajni zadatak. Rejni Maldun, Kejt Vederol, Stiki Vašington i Konstanca Kontrer će morati da se ubace u tajanstvenu školu na Ničijem ostrvu, u kojoj je jedino pravilo da nema pravila.

Zadatak im je da raskrinkaju gospodina Kortejna koji kuje zavjeru da ovlada svijetom služeći se djecom! Jedini način da ga pobijede jeste da zajedno s njim učestvuju u ostvarivanju složenog plana i da ga iznutra rastave zahvaljujući svojim vanrednim logičkim, memorijskim, fizičkim i emotivnim moćima. Zadatak je složen, neprijatelj opasan, a oni na svojoj strani imaju pamet, hrabrost i zajedništvo.

Vrhunska avantura tijela i duha, kojom će biti zadovoljni i oni koji vole dobru akciju, kao i oni koji obožavaju, zagonetke i misterije svih vrsta. Knjiga, koja je pravo blago za mladog čitaoca.
.

  • Prevodilac: Dragana Rajkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada se zagonetni oglas gospodina Benedikta pojavio u novinama niko od prijavljenih mališana nije očekivao da će polagati niz neočekivano teških testova dovitljivosti. Oni odabrani, njih četvoro, nisu ni sanjali u kakvu avanturu se upuštaju polazeći na tajni zadatak. Rejni Maldun, Kejt Vederol, Stiki Vašington i Konstanca Kontrer će morati da se ubace u tajanstvenu školu na Ničijem ostrvu, u kojoj je jedino pravilo da nema pravila. Zadatak im je da raskrinkaju gospodina Kortejna koji kuje zavjeru da ovlada svijetom služeći se djecom! Jedini način da ga pobijede jeste da zajedno s njim učestvuju u ostvarivanju složenog plana i da ga iznutra rastave zahvaljujući svojim vanrednim logičkim, memorijskim, fizičkim i emotivnim moćima. Zadatak je složen, neprijatelj opasan, a oni na svojoj strani imaju pamet, hrabrost i zajedništvo. Vrhunska avantura tijela i duha, kojom će biti zadovoljni i oni koji vole dobru akciju, kao i oni koji obožavaju, zagonetke i misterije svih vrsta. Knjiga, koja je pravo blago za mladog čitaoca. .

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter