Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Tajni život tinejdžerica - Ono o čemu vaša majka nije htjela razgovarati, a što vaša kći mora znati

Tajni život tinejdžerica - Ono o čemu vaša majka nije htjela razgovarati, a što vaša kći mora znati

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Evelyn Resh


ISBN:

978-953-14-0936-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6622

Broj strana:

210

Težina:

324 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mladenaštvo je često doba kad romantična ljubav cvate i kad su djevojke zaokupljene otkrivanjem vlastite ljepote i seksualne privlačnosti. Kad poricanjem ili pokušajima potiskivanja prekinemo taj prirodni proces, izlažemo se opasnosti da nanesemo štetu kćerinu razvoju - štetu koja bi se čitav život mogla odražavati na njezino emocionalno i fizičko zdravlje.

„Tajni život tinejdžerica“ knjiga je koja će vam pomoći da svoju ulogu roditelja obavljate s više ljubavi i učinkovitosti vodeći računa o kćerinu seksualnom zdravlju i zadovoljstvu u kasnijem životu. Tinejdžerski seks nije najveći problem s kojim se suočavamo kao roditelji niti je najopasnija stvar s kojom se djevojke sreću kao tinejdžerice. Našim kćerima najviše štete nanosi ono što im tajimo o seksu i ono što ih prisiljavamo da one taje od nas.

U ovoj knjizi Evely Resh govori o mnogim temama s kojima se svaka majka tinejdžerice suočava te daje mnoštvo korisnih savjeta:

- kako razgovarati s kćeri o spolnim odnosima,
- kako razgovarati o spolnim bolestima, kako prebroditi buntovničku fazu i tinejdžerski rat protiv autoriteta,
- kako prepoznati i nositi se s poremećajima u prehrani, kako uspješno postaviti granice i još mnogo drugih korisnih savjeta.

***

Evelyn Resh, više od 20 godina radi kao medicinska sestra primalja. Usto je i seksualna savjetnica Američke udruge za seksualne odgajatelje, savjetnike i terapeute. Evelyn je diplomirala javno zdravstvo na Fakultetu za javno zdravstvo Bostonskog sveučilišta, školovala se za medicinsku sestru na Koledžu Greenfield i završila je psihologiju i medicinsku antropologiju na Koledžu Mt. Holyoke.

Ženama svih dobi pruža svoje usluge kao integrativna primalja i ginekologinja i često diljem zemlje drži predavanja stručnom i nestručnom auditoriju o ženskom zdravlju i spolnom zadovoljstvu.

Evelyn je trenutačno direktorica Usluga i programiranja spolnog zdravlja u Lječilištu Canyon Ranch u Lenoxu u Massachusettsu. Kao direktorica stvara i uvodi programiranje usredotočeno na integriranje senzualnosti u svakodnevni život, kao i na poboljšanje spolnog zadovoljstva pojedinaca i parova svih spolnih orijentacija i godina.

  • Originalni naziv: The secret live of Teen...
  • Prevodilac: Suzana Keleković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mladenaštvo je često doba kad romantična ljubav cvate i kad su djevojke zaokupljene otkrivanjem vlastite ljepote i seksualne privlačnosti. Kad poricanjem ili pokušajima potiskivanja prekinemo taj prirodni proces, izlažemo se opasnosti da nanesemo štetu kćerinu razvoju - štetu koja bi se čitav život mogla odražavati na njezino emocionalno i fizičko zdravlje. „Tajni život tinejdžerica“ knjiga je koja će vam pomoći da svoju ulogu roditelja obavljate s više ljubavi i učinkovitosti vodeći računa o kćerinu seksualnom zdravlju i zadovoljstvu u kasnijem životu. Tinejdžerski seks nije najveći problem s kojim se suočavamo kao roditelji niti je najopasnija stvar s kojom se djevojke sreću kao tinejdžerice. Našim kćerima najviše štete nanosi ono što im tajimo o seksu i ono što ih prisiljavamo da one taje od nas. U ovoj knjizi Evely Resh govori o mnogim temama s kojima se svaka majka tinejdžerice suočava te daje mnoštvo korisnih savjeta: - kako razgovarati s kćeri o spolnim odnosima, - kako razgovarati o spolnim bolestima, kako prebroditi buntovničku fazu i tinejdžerski rat protiv autoriteta, - kako prepoznati i nositi se s poremećajima u prehrani, kako uspješno postaviti granice i još mnogo drugih korisnih savjeta. *** Evelyn Resh, više od 20 godina radi kao medicinska sestra primalja. Usto je i seksualna savjetnica Američke udruge za seksualne odgajatelje, savjetnike i terapeute. Evelyn je diplomirala javno zdravstvo na Fakultetu za javno zdravstvo Bostonskog sveučilišta, školovala se za medicinsku sestru na Koledžu Greenfield i završila je psihologiju i medicinsku antropologiju na Koledžu Mt. Holyoke. Ženama svih dobi pruža svoje usluge kao integrativna primalja i ginekologinja i često diljem zemlje drži predavanja stručnom i nestručnom auditoriju o ženskom zdravlju i spolnom zadovoljstvu. Evelyn je trenutačno direktorica Usluga i programiranja spolnog zdravlja u Lječilištu Canyon Ranch u Lenoxu u Massachusettsu. Kao direktorica stvara i uvodi programiranje usredotočeno na integriranje senzualnosti u svakodnevni život, kao i na poboljšanje spolnog zadovoljstva pojedinaca i parova svih spolnih orijentacija i godina.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter