Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tajni život brojeva

Tajni život brojeva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Holm Fribe


ISBN:

978-86-521-1824-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3149

Broj strana:

352

Težina:

453 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zašto se najčešće poklanja neparan broj cvetova? Zbog čega u avionima Lufthanze nema 17. reda? Zašto su timovi sa 7 članova najefikasniji? Zašto list formata DIN A4 ne odgovara zlatnom preseku? Zašto slučajnost ne izgleda kao slučajnost? I zašto ne možemo imati više od 150 pravih prijatelja, čak ni na Fejsbuku?

Brojevi žive tajnim, nedokučivim životom u čiji smisao ljudska vrsta nije još uvek uspela da pronikne. Ali tajni život brojeva utiče i na sve moguće aspekte našeg života. Ne verujete? Pročitajte ovu knjigu i shvatićete da je veza ljudske vrste sa brojevima praktično neraskidiva od kada je sveta i veka.

U ovoj knjizi su objedinjeni kulturnoistorijska baština, zaprepašćujući nalazi i provereno stručno znanje o svetovnoj moći, simbolici i nezavisnom životu brojeva – a uz to i praktično uputstvo za upotrebu u svakodnevnom odnosu sa njima.

Brojevi su naši prijatelji i naši nemezisi, naši saputnici kroz život, oni prožimaju sve, od datuma našeg rođenja, do datuma naše smrti, njihova moć je čudesna i naprosto nerazumljiva a njihova sveprisutnost u istoriji ljudske civilizacije je svakako jedna od najvećih misterija ikada. Jednačina koju još nismo rešili.

  • Originalni naziv: Holm Friebe, Philipp...
  • Prevodilac: Mirjana V. Popović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zašto se najčešće poklanja neparan broj cvetova? Zbog čega u avionima Lufthanze nema 17. reda? Zašto su timovi sa 7 članova najefikasniji? Zašto list formata DIN A4 ne odgovara zlatnom preseku? Zašto slučajnost ne izgleda kao slučajnost? I zašto ne možemo imati više od 150 pravih prijatelja, čak ni na Fejsbuku? Brojevi žive tajnim, nedokučivim životom u čiji smisao ljudska vrsta nije još uvek uspela da pronikne. Ali tajni život brojeva utiče i na sve moguće aspekte našeg života. Ne verujete? Pročitajte ovu knjigu i shvatićete da je veza ljudske vrste sa brojevima praktično neraskidiva od kada je sveta i veka. U ovoj knjizi su objedinjeni kulturnoistorijska baština, zaprepašćujući nalazi i provereno stručno znanje o svetovnoj moći, simbolici i nezavisnom životu brojeva – a uz to i praktično uputstvo za upotrebu u svakodnevnom odnosu sa njima. Brojevi su naši prijatelji i naši nemezisi, naši saputnici kroz život, oni prožimaju sve, od datuma našeg rođenja, do datuma naše smrti, njihova moć je čudesna i naprosto nerazumljiva a njihova sveprisutnost u istoriji ljudske civilizacije je svakako jedna od najvećih misterija ikada. Jednačina koju još nismo rešili.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter