Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Tajne zemlje

Tajne zemlje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

9788679281203

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

B9971

Broj strana:

320

Težina:

2000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

87,60 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Tajne zemlje
SVI IMAMO SVOJE TAJNE, PA IH TAKO IMA I NAŠA PLANETA. U OVOJ KNJIZI VAM SADA RAZOTKRIVAMO FASCINANTNE TAJNE PLANETE ZEMLJE
Generacije naučnika proučavale su Zemlju i njen razvoj. Stručne knjige o Zemlji ispunjavaju čitave biblioteke. ali kako laik može da stekne uvid u ova veoma detaljna i komplikovana saznanja?

Upravo tu vam pomaže knjiga TAJNE ZEMLJE, koja na jednostavan i pregledan način predstavlja najzanimljive i najatraktivnije od mnogobrojnih predela planete Zemlje, na pojednostavljen način i sa prikazima inače izezetno komplikovanih geoloških procesa. Da biste mogli da shvatite neke od najvećih Zemljinih tajni, toplo vam preporučujemo knjigu TAJNE ZEMLJE, koja će vam zasigurno razjasniti mistične tajne i na taj način vam najbolje približila planetu, na kojoj živimo.

Otkrijte najveće tajne planete Zemlje!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x300
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajne zemlje SVI IMAMO SVOJE TAJNE, PA IH TAKO IMA I NAŠA PLANETA. U OVOJ KNJIZI VAM SADA RAZOTKRIVAMO FASCINANTNE TAJNE PLANETE ZEMLJE Generacije naučnika proučavale su Zemlju i njen razvoj. Stručne knjige o Zemlji ispunjavaju čitave biblioteke. ali kako laik može da stekne uvid u ova veoma detaljna i komplikovana saznanja? Upravo tu vam pomaže knjiga TAJNE ZEMLJE, koja na jednostavan i pregledan način predstavlja najzanimljive i najatraktivnije od mnogobrojnih predela planete Zemlje, na pojednostavljen način i sa prikazima inače izezetno komplikovanih geoloških procesa. Da biste mogli da shvatite neke od najvećih Zemljinih tajni, toplo vam preporučujemo knjigu TAJNE ZEMLJE, koja će vam zasigurno razjasniti mistične tajne i na taj način vam najbolje približila planetu, na kojoj živimo. Otkrijte najveće tajne planete Zemlje!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter