Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Tajne veštine Marte Smart

Tajne veštine Marte Smart

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1394-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4982

Broj strana:

80

Težina:

226 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Spremite se za najzanimljiviju noć u životu!

Ovo je treći deo hit serijala za sve uzraste, započetog knjigom Misterije Ginkove ulice. Svaki od delova predstavlja posebnu celinu i uvodi čitaoce u drugačiju vrstu pustolovine. Prve dve knjige su već ovenčane nagradama Neven, Dositejevo pero i Gordana Brajović, koje se dodeljuju za najbolju knjigu godine, a priče o Martinim misterijama se već čitaju i prate i u drugim zemljama Evrope.

Marta, zelenokosa devojčica koja život posmatra na svoj, sasvim poseban način, rešila je da svojim prijateljima priredi jednu čarobnu, tajanstvenu noć. Otkrivanjem svojih tajnih veština, povešće i njih i vas u nezaboravnu avanturu punu začuđujućih trikova i misterioznih pojava.

Šta se krije iza svih neverovatnih čuda prikazanih tokom te Bogojavljenske noći? Odgovori su negde među koricama ove knjige, i mogu se pročitati samo na jedan neobičan način – pomoću ogledala! I ono najvažnije – uz nju se može naučiti i kako da se, kad god se poželi, od sasvim običnog dana napravi praznik koji se pamti čitavog života!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Spremite se za najzanimljiviju noć u životu! Ovo je treći deo hit serijala za sve uzraste, započetog knjigom Misterije Ginkove ulice. Svaki od delova predstavlja posebnu celinu i uvodi čitaoce u drugačiju vrstu pustolovine. Prve dve knjige su već ovenčane nagradama Neven, Dositejevo pero i Gordana Brajović, koje se dodeljuju za najbolju knjigu godine, a priče o Martinim misterijama se već čitaju i prate i u drugim zemljama Evrope. Marta, zelenokosa devojčica koja život posmatra na svoj, sasvim poseban način, rešila je da svojim prijateljima priredi jednu čarobnu, tajanstvenu noć. Otkrivanjem svojih tajnih veština, povešće i njih i vas u nezaboravnu avanturu punu začuđujućih trikova i misterioznih pojava. Šta se krije iza svih neverovatnih čuda prikazanih tokom te Bogojavljenske noći? Odgovori su negde među koricama ove knjige, i mogu se pročitati samo na jedan neobičan način – pomoću ogledala! I ono najvažnije – uz nju se može naučiti i kako da se, kad god se poželi, od sasvim običnog dana napravi praznik koji se pamti čitavog života!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter