Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tajne pećine

Tajne pećine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Filipa Bauers


ISBN:

978-86-505-1834-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6772

Broj strana:

352

Težina:

375 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,10 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

O Beti Barns veći dio života se brinula njena starija sestra, u malom selu u jugozapadnoj Engleskoj. Međutim, Beti sanja o jarkim svjetlima Holivuda i karijeri filmske zvijezde.

Sanjrenje joj je jedini način da pobjegne od stvarnosti školskog života, gdje je drugovi okrutno zlostavljaju zato što njena sestra živi u grijehu sa oženjenim čovjekom i jer se priča da je koristila svoj dar za liječenje da izbavi nekoliko lokalnih djevojaka iz nevolje.

Beti je takođe od svojih predaka neslijedila darove vidovitosti i liječenja. Poput svoje sestre, ona takođe ima sjećanja iz davnih vremena kada je bila lokalna vračara, čuvar obližnje tajanstvene pećine.

Međutim kada Beti upadne u nevolju u školi, osjeća da je niko - čak ni njena sestra - ne razumije, i bježi od kuće u najveći grad koji može da zamisli.

London 1930-ih teško se može nazvati gostoljubivim mjestom za mladu tinejdžerku koja traži svoju sreću. A Beti ne može zauvijek da okreće leđa svojoj magiji...

  • Originalni naziv: The Secrets of the Cave...
  • Prevodilac: Marko Anđelković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

O Beti Barns veći dio života se brinula njena starija sestra, u malom selu u jugozapadnoj Engleskoj. Međutim, Beti sanja o jarkim svjetlima Holivuda i karijeri filmske zvijezde. Sanjrenje joj je jedini način da pobjegne od stvarnosti školskog života, gdje je drugovi okrutno zlostavljaju zato što njena sestra živi u grijehu sa oženjenim čovjekom i jer se priča da je koristila svoj dar za liječenje da izbavi nekoliko lokalnih djevojaka iz nevolje. Beti je takođe od svojih predaka neslijedila darove vidovitosti i liječenja. Poput svoje sestre, ona takođe ima sjećanja iz davnih vremena kada je bila lokalna vračara, čuvar obližnje tajanstvene pećine. Međutim kada Beti upadne u nevolju u školi, osjeća da je niko - čak ni njena sestra - ne razumije, i bježi od kuće u najveći grad koji može da zamisli. London 1930-ih teško se može nazvati gostoljubivim mjestom za mladu tinejdžerku koja traži svoju sreću. A Beti ne može zauvijek da okreće leđa svojoj magiji...

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter