Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Tajna Šambale

Tajna Šambale

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-331-0823-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6822

Broj strana:

210

Težina:

317 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Slijedeći uzbudljive avanture Celestinskog proročanstva i Desetog uvida, ova nova knjiga vodi vas kroz istraživanje tibetanske legende o Šambali.

Već hiljadama godina postoji legenda da negdje u Tibetu, među ledom prekrivenim vrhovima planina i pustim udolinama središnje Azije, postoji raj nedostupan čovjeku, prostor savršenog spokoja, prožet vijekovnom mudrošću - Šambala.

Još je niko nikada nije pronašao, niko nikada nije otkrio mistične uzroke njenog postanka, nikome još nije pošlo za rukom da dokaže njeno postojanje. Pa ipak, ona je tu... Veliki majstori ezoterije, kao i duhovnici većine svjetskih religija priznaju je i poštuju kao epicentar duhovnosti naše planete.

Pred vama je roman TAJNA ŠAMBALE, putovanje na koje krećemo sa Džejmsom Redfildom i njegovim, već tipično neimenovanim glavnim junakom, kako bismo u bespućima tibetskih visoravni pronašli to mitsko mjesto u koje mogu ući tek pojedinci koji kroz Četiri proširenja nauče da ovladaju svojim mislima i osjećajima, te tako pročišćeni steknu pravo ulaska u Šambalu. Vjerujemo da ćete se na tom metafizičkom putu i vi obogatiti mudrošću i duhovnim znanjem koje u današnjem svijetu prolazi nekako nezapaženo. Bilo bi dobro kada bi Šambala bila otkrivena u našem vremenu - sa ciljem da oživi moćne istine i izmeni svijet.

  • Prevodilac: Nataša Trbojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Slijedeći uzbudljive avanture Celestinskog proročanstva i Desetog uvida, ova nova knjiga vodi vas kroz istraživanje tibetanske legende o Šambali. Već hiljadama godina postoji legenda da negdje u Tibetu, među ledom prekrivenim vrhovima planina i pustim udolinama središnje Azije, postoji raj nedostupan čovjeku, prostor savršenog spokoja, prožet vijekovnom mudrošću - Šambala. Još je niko nikada nije pronašao, niko nikada nije otkrio mistične uzroke njenog postanka, nikome još nije pošlo za rukom da dokaže njeno postojanje. Pa ipak, ona je tu... Veliki majstori ezoterije, kao i duhovnici većine svjetskih religija priznaju je i poštuju kao epicentar duhovnosti naše planete. Pred vama je roman TAJNA ŠAMBALE, putovanje na koje krećemo sa Džejmsom Redfildom i njegovim, već tipično neimenovanim glavnim junakom, kako bismo u bespućima tibetskih visoravni pronašli to mitsko mjesto u koje mogu ući tek pojedinci koji kroz Četiri proširenja nauče da ovladaju svojim mislima i osjećajima, te tako pročišćeni steknu pravo ulaska u Šambalu. Vjerujemo da ćete se na tom metafizičkom putu i vi obogatiti mudrošću i duhovnim znanjem koje u današnjem svijetu prolazi nekako nezapaženo. Bilo bi dobro kada bi Šambala bila otkrivena u našem vremenu - sa ciljem da oživi moćne istine i izmeni svijet.

Dodatne informacije

Izdavač Narodna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter