Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tajna mog muža

Tajna mog muža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7470-560-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M3216

Broj strana:

341

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U središtu romana Tajna mog muža nalazi se jedno pismo koje nije bilo predviđeno da se prerano pročita:

Draga moja Seseilija,
Budeš li ovo čitala, tada sam ja sigurno mrtav...

Zamislite samo da vam je muž napisao pismo koje treba otvoriti tek nakon njegove smrti. Zamislite i to da je u pismu ispovijedio svoju najveću i najmračniju tajnu - nešto što ima snagu dovoljno razornu da uništi ne samo život koji ste zajedno izgradili, već i živote drugih ljudi. Zamislite i to da ste nabasali na to pismo dok je vaš muž i te kako živ...
Sesilija Ficpatrik u životu ima sve - nevjerovatno je uspješna poslovna žena, glavni pokretač i oslonac svoje malene zajednice, a uz to je i vrlo posvećena supruga i majka. Njen život je odlično organizovan i besprekorno uređen baš kao i njen dom. Međutim, to jedno pismo promijeniće baš sve, i to ne samo u njenom životu: Rejčel i Tes skoro da i ne poznaju Sesiliju - niti se međusobno znaju - ali će tajna Sesilijinog muža duboko uzdrmati i njihove životne priče.

  • Originalni naziv: The Husbands Secrets
  • Prevodilac: Vladan Mirković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

U središtu romana Tajna mog muža nalazi se jedno pismo koje nije bilo predviđeno da se prerano pročita: Draga moja Seseilija, Budeš li ovo čitala, tada sam ja sigurno mrtav... Zamislite samo da vam je muž napisao pismo koje treba otvoriti tek nakon njegove smrti. Zamislite i to da je u pismu ispovijedio svoju najveću i najmračniju tajnu - nešto što ima snagu dovoljno razornu da uništi ne samo život koji ste zajedno izgradili, već i živote drugih ljudi. Zamislite i to da ste nabasali na to pismo dok je vaš muž i te kako živ... Sesilija Ficpatrik u životu ima sve - nevjerovatno je uspješna poslovna žena, glavni pokretač i oslonac svoje malene zajednice, a uz to je i vrlo posvećena supruga i majka. Njen život je odlično organizovan i besprekorno uređen baš kao i njen dom. Međutim, to jedno pismo promijeniće baš sve, i to ne samo u njenom životu: Rejčel i Tes skoro da i ne poznaju Sesiliju - niti se međusobno znaju - ali će tajna Sesilijinog muža duboko uzdrmati i njihove životne priče.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter