Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tajanstveni put mirisa

Tajanstveni put mirisa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2132-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3152

Broj strana:

424

Težina:

536 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je priča o nesigurnostima ljudske duše i hrabrosti koja je potrebna da bi se s njima uhvatilo ukoštac. O ožiljcima iz prošlosti koje samo najiskrenija ljubav može da zaliječi.

Elenu je majka napustila još dok je bila dijete, željno nježnosti i ljubavi. Otada je mogla da računa jedino na samu sebe. Oduvijek je učila da bude jaka i zatvorila je vrata svojih osjećanja. Ali sada je izgubila samopouzdanje i više ne vjeruje u ljubav. Umije da odagna strahove jedino kad je okružena esencijama cvijeća, drveta i začina. Mirisi su njen put do srca ljudi. Oni govore o najdubljim mislima, najskrivenijim nadama: perunika uliva povjerenje, mimoza daruje sreću, vanila štiti, žuka nam ne dozvoljava da se predamo.

Sada joj je dvadeset šest godina i sudbina je i dalje iskušava. Kada stigne u Pariz, prijestonicu mirisa u kojoj se oni još prave u skladu sa pravilima drevnog umjeća, poželjeće da svojim parfemima osvoji ovaj grad. Elena umije da shvati i ispuni želje, da napravi miris koji će pomoći da se ponovo osvoji stara ljubav, da se pobijedi stidljivost, pronađe spokoj...

Ali još nije uspela da napravi miris koji će joj pomoći da se pomiri sa sopstvenom prošlošću, da smogne hrabrosti da oprosti. Samo jedna osoba ima ključ od njene duše i može da joj zaliječi rane: Kal. On zna šta je krhkost cvijeta i zna kako da je zaštiti i voli.

  • Originalni naziv: Il sentiero dei profumi...
  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je priča o nesigurnostima ljudske duše i hrabrosti koja je potrebna da bi se s njima uhvatilo ukoštac. O ožiljcima iz prošlosti koje samo najiskrenija ljubav može da zaliječi. Elenu je majka napustila još dok je bila dijete, željno nježnosti i ljubavi. Otada je mogla da računa jedino na samu sebe. Oduvijek je učila da bude jaka i zatvorila je vrata svojih osjećanja. Ali sada je izgubila samopouzdanje i više ne vjeruje u ljubav. Umije da odagna strahove jedino kad je okružena esencijama cvijeća, drveta i začina. Mirisi su njen put do srca ljudi. Oni govore o najdubljim mislima, najskrivenijim nadama: perunika uliva povjerenje, mimoza daruje sreću, vanila štiti, žuka nam ne dozvoljava da se predamo. Sada joj je dvadeset šest godina i sudbina je i dalje iskušava. Kada stigne u Pariz, prijestonicu mirisa u kojoj se oni još prave u skladu sa pravilima drevnog umjeća, poželjeće da svojim parfemima osvoji ovaj grad. Elena umije da shvati i ispuni želje, da napravi miris koji će pomoći da se ponovo osvoji stara ljubav, da se pobijedi stidljivost, pronađe spokoj... Ali još nije uspela da napravi miris koji će joj pomoći da se pomiri sa sopstvenom prošlošću, da smogne hrabrosti da oprosti. Samo jedna osoba ima ključ od njene duše i može da joj zaliječi rane: Kal. On zna šta je krhkost cvijeta i zna kako da je zaštiti i voli.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter