Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tajanstveni princ - Drugi roman trilogije o Cavendish Squareu

Tajanstveni princ - Drugi roman trilogije o Cavendish Squareu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jane Feather


ISBN:

978-953-218-305-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6828

Broj strana:

478

Težina:

513 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Livia Lacey uživa u uzbuđenjima gradskog života u svojoj kući na Cavendish Squareu, a tada upoznaje šarmantnog prinaca Alexa Prokova koji je nedavno stigao u London. Razoružana prinčevim odlučnim udvaranjem i žudnjama koje se bude u njoj, Livija pristaje stupiti u brak s njim.

No, premda je noć vrijeme strastvenih zagrljaja, Livia otkriva da njezin neodoljivi muž može biti jednako sklon zapovijedanju kao što zna biti ekstravagantno velikodušan.
Alexu se ne sviđa Livijina neovisnost, ali ne želi objasniti ni vlastite dolaske i odlaske... Kada Livia sazna jednu Alexovu tajnu, još ga više zavoli. Ali kada sazna drugu... Hoće li se osjećati izdanom?

Sofisticirana otmjenost i škakljive intrige u Londonu u doba regentstva (1810. - 1820.) oživljavaju u romanu Jane Feather, autorice ove uspješnice o mladoj ženi koja se udaje za karizmatičnog stranca...

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Livia Lacey uživa u uzbuđenjima gradskog života u svojoj kući na Cavendish Squareu, a tada upoznaje šarmantnog prinaca Alexa Prokova koji je nedavno stigao u London. Razoružana prinčevim odlučnim udvaranjem i žudnjama koje se bude u njoj, Livija pristaje stupiti u brak s njim. No, premda je noć vrijeme strastvenih zagrljaja, Livia otkriva da njezin neodoljivi muž može biti jednako sklon zapovijedanju kao što zna biti ekstravagantno velikodušan. Alexu se ne sviđa Livijina neovisnost, ali ne želi objasniti ni vlastite dolaske i odlaske... Kada Livia sazna jednu Alexovu tajnu, još ga više zavoli. Ali kada sazna drugu... Hoće li se osjećati izdanom? Sofisticirana otmjenost i škakljive intrige u Londonu u doba regentstva (1810. - 1820.) oživljavaju u romanu Jane Feather, autorice ove uspješnice o mladoj ženi koja se udaje za karizmatičnog stranca...

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter