Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Taj trenutak sreće

Taj trenutak sreće

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-362-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3251

Broj strana:

335

Težina:

438 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Niko je mlad, ironičan, dovitljiv. On ima samo jedan problem: njegova djevojka Alesija ostavila ga je bez objašnjenja. On to ne može da prihvati: čitava godina divnih zaruka grubo je izbrisana. Srećom, tu je Kiko, drug iz srednje škole - duhovit lik pun energije - koji ga vuče na zabave, večere i piće. On je sušta suprotnost Niku: godinu dana se zabavlja s dvjema djevojkama istovremeno, radi preko interneta... i sve to sasvim opušteno. Nika stalno razdiru sumnje i kajanje, opterećuje ga loš odnos sa ocem, a sada je napušten, ostavljen i usamljen.
Ljepota ljeta i želja za životom i ostvarenjem snova ponijele su ove mladiće. S vjetrom u kosi i srcem na dlanu, oni će pokušati da uhvate zvjezdu padalicu i iskoriste priliku da budu sretni...
Taj trenutak sreće govori o času kada skupimo hrabrost da iskreno izgovorimo Volim te, obasjavši tako čitav svijet blistavom vatrom sreće.

  • Originalni naziv: Quell" attimo di felicita...
  • Prevodilac: Svetlana Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Niko je mlad, ironičan, dovitljiv. On ima samo jedan problem: njegova djevojka Alesija ostavila ga je bez objašnjenja. On to ne može da prihvati: čitava godina divnih zaruka grubo je izbrisana. Srećom, tu je Kiko, drug iz srednje škole - duhovit lik pun energije - koji ga vuče na zabave, večere i piće. On je sušta suprotnost Niku: godinu dana se zabavlja s dvjema djevojkama istovremeno, radi preko interneta... i sve to sasvim opušteno. Nika stalno razdiru sumnje i kajanje, opterećuje ga loš odnos sa ocem, a sada je napušten, ostavljen i usamljen. Ljepota ljeta i želja za životom i ostvarenjem snova ponijele su ove mladiće. S vjetrom u kosi i srcem na dlanu, oni će pokušati da uhvate zvjezdu padalicu i iskoriste priliku da budu sretni... Taj trenutak sreće govori o času kada skupimo hrabrost da iskreno izgovorimo Volim te, obasjavši tako čitav svijet blistavom vatrom sreće.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter