Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Taj šarmantni gospodin

Taj šarmantni gospodin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marijana Kiz


ISBN:

V4618

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4618

Broj strana:

792

Težina:

1091 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svi se sijećaju gdje su bili tog dana kad su čuli da se Pedi de Korsi ženi.

Za četiri žene ta važna vijest o čuvenom političaru posebno je značajna...
Stilistkinja Lola je imala dovoljno razloga da bude zainteresovana za ženu kojom se Pedi ženi - jer bila je njegova dotadašnja djevojka, ali očigledno ne i nevjesta. Pošto joj je srce slomljeno, odlučuje da ode iz grada i smjesti se u jednu kućicu kraj mora. Hoće li njeno povlačenje u mirnu sredinu biti tako idilično kao što se nadala?

...Neće, ako se pita novinarka Grejs. Ona želi intimnu priču o Pedijevoj vijeridbi i smatra da je Lola ključna ličnost od koje može dobiti podatke. Grejs odavno poznaje Pedija, i ne može da ga zaboravi.
Grejsina sestra Marni mogla bi dati neke odgovore na pitanja koja muče Grejs, ali i ona ima problema s prošlošću. Mada ima muža koji je voli i dvije divne ćerke, nije u stanju da zaboravi svoju prvu ljubav - Pedija de Korsija. Šta će biti ako Marni bude u stanju nešto da preduzme?
I šta je s vijerenicom, koja će uskoro postati gospođa De Korsi? Alisija bi sve učinila za svog vijerenika i riješila je da bude savršena supruga jednog političara. Da li ona zaista poznaje pravog Pedija de Korsija?

Četiri žene i jedan izuzetno šarmantan muškarac. Sve njih veže mračna tajna...

Ova knjiga se čita uz mnogo smijeha i suza, puna je osijećanja i životna je... To je nova Marijana Kiz. The Times

  • Originalni naziv: This Charming man
  • Prevodilac: Biljana Kukoleča
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svi se sijećaju gdje su bili tog dana kad su čuli da se Pedi de Korsi ženi. Za četiri žene ta važna vijest o čuvenom političaru posebno je značajna... Stilistkinja Lola je imala dovoljno razloga da bude zainteresovana za ženu kojom se Pedi ženi - jer bila je njegova dotadašnja djevojka, ali očigledno ne i nevjesta. Pošto joj je srce slomljeno, odlučuje da ode iz grada i smjesti se u jednu kućicu kraj mora. Hoće li njeno povlačenje u mirnu sredinu biti tako idilično kao što se nadala? ...Neće, ako se pita novinarka Grejs. Ona želi intimnu priču o Pedijevoj vijeridbi i smatra da je Lola ključna ličnost od koje može dobiti podatke. Grejs odavno poznaje Pedija, i ne može da ga zaboravi. Grejsina sestra Marni mogla bi dati neke odgovore na pitanja koja muče Grejs, ali i ona ima problema s prošlošću. Mada ima muža koji je voli i dvije divne ćerke, nije u stanju da zaboravi svoju prvu ljubav - Pedija de Korsija. Šta će biti ako Marni bude u stanju nešto da preduzme? I šta je s vijerenicom, koja će uskoro postati gospođa De Korsi? Alisija bi sve učinila za svog vijerenika i riješila je da bude savršena supruga jednog političara. Da li ona zaista poznaje pravog Pedija de Korsija? Četiri žene i jedan izuzetno šarmantan muškarac. Sve njih veže mračna tajna... Ova knjiga se čita uz mnogo smijeha i suza, puna je osijećanja i životna je... To je nova Marijana Kiz. The Times

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter