Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Taj dan

Taj dan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4567-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9835

Broj strana:

360

Težina:

326 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vreo i uzbudljiv nastavak romana 365 dana koji je prodat u milionskim tiražima i preveden na više od 30 jezika.

Stranice iz kojih izbija vrelina koja će vam opećI prste i srce

Novi život Laure Bjel na Siciliji je kao iz bajke: otmeno venčanje, bogat i odan muž, beba na putu. Okružena je brojnom poslugom, ekstravagantnim automobilima i živi u palati na moru. Da, sve ovo bi bilo savršeno da Laura nije stalno okružena gangsterima i kriminalcima. I kad joj nad glavom ne bi visila pretnja otmicom. Sve ima svoju cenu i Laura će konačno shvatiti šta znači brak sa najopasnijim muškarcem u Italiji.

Nastavak bestselera 365 dana nije samo prijatna ljubavna priča koju čitate pred spavanje. To je priča puna iznenađujućih obrta: bekstva, jurnjave, izdaje, borbe za čast i smrtne opasnosti. Knjiga o tome kako je lako zaljubiti se, ali i uništiti sopstveni život. Svako poglavlje će vas iznenaditi jer ništa nije očigledno – osim tvrdog seksa i igre u kojoj nema ni dobrih ni loših heroja. Izvesno je da se među koricama ove knjige nalaze velika nepoznanica, velika ljubav, velika opasnost i velika strast.

  • Prevodilac: Marija Rajković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x300
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vreo i uzbudljiv nastavak romana 365 dana koji je prodat u milionskim tiražima i preveden na više od 30 jezika. Stranice iz kojih izbija vrelina koja će vam opećI prste i srce Novi život Laure Bjel na Siciliji je kao iz bajke: otmeno venčanje, bogat i odan muž, beba na putu. Okružena je brojnom poslugom, ekstravagantnim automobilima i živi u palati na moru. Da, sve ovo bi bilo savršeno da Laura nije stalno okružena gangsterima i kriminalcima. I kad joj nad glavom ne bi visila pretnja otmicom. Sve ima svoju cenu i Laura će konačno shvatiti šta znači brak sa najopasnijim muškarcem u Italiji. Nastavak bestselera 365 dana nije samo prijatna ljubavna priča koju čitate pred spavanje. To je priča puna iznenađujućih obrta: bekstva, jurnjave, izdaje, borbe za čast i smrtne opasnosti. Knjiga o tome kako je lako zaljubiti se, ali i uništiti sopstveni život. Svako poglavlje će vas iznenaditi jer ništa nije očigledno – osim tvrdog seksa i igre u kojoj nema ni dobrih ni loših heroja. Izvesno je da se među koricama ove knjige nalaze velika nepoznanica, velika ljubav, velika opasnost i velika strast.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter