Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Tačka prevare

Tačka prevare

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Den Braun


ISBN:

978-86-7560-049-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3778

Broj strana:

358

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada NASA-in satelit otkrije zapanjujuće rijedak objekat zakopan duboko u ledu Arktika, ova agencija za proučavanje svemira, poslije niza promašaja, konačno može da objavi preko potreban uspjeh - uspjeh koji će duboko uticati, kako na politiku same NASA-e, tako i na predstojeće predjsedničke izbore. Analitičar Obavještajne službe, Rejčel Sekston, dobija od Bijele kuće zadatak da utvrdi vjerodostojnost ovog otkrića. Zajedno sa timom stručnjaka u kojem je i karizmatični naučnik Majkl Toland, Rejčel odlazi na Arktik i tamo otkriva nešto nezamislivo: dokaz o lukavoj naučnoj prevari - bestidnoj obmani koja prijeti da svijet dovede u ozbiljnu zabludu.

Ali, Rejčel ne stiže da upozori predsjednika - ona i Majkl upadaju u zasjedu tima profesionalnih ubica. Dok bježe od sigurne smrti preko pustih i negostoljubivih predjela, jedina nada da će preživjeti leži u tome da otkriju ko stoji iza ove vrhunske zavjere. Međutim, saznaće da je upravo istina najšokantnija prevara od svih.

  • Originalni naziv: Deception Point
  • Prevodilac: Tanja Brkljač
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada NASA-in satelit otkrije zapanjujuće rijedak objekat zakopan duboko u ledu Arktika, ova agencija za proučavanje svemira, poslije niza promašaja, konačno može da objavi preko potreban uspjeh - uspjeh koji će duboko uticati, kako na politiku same NASA-e, tako i na predstojeće predjsedničke izbore. Analitičar Obavještajne službe, Rejčel Sekston, dobija od Bijele kuće zadatak da utvrdi vjerodostojnost ovog otkrića. Zajedno sa timom stručnjaka u kojem je i karizmatični naučnik Majkl Toland, Rejčel odlazi na Arktik i tamo otkriva nešto nezamislivo: dokaz o lukavoj naučnoj prevari - bestidnoj obmani koja prijeti da svijet dovede u ozbiljnu zabludu. Ali, Rejčel ne stiže da upozori predsjednika - ona i Majkl upadaju u zasjedu tima profesionalnih ubica. Dok bježe od sigurne smrti preko pustih i negostoljubivih predjela, jedina nada da će preživjeti leži u tome da otkriju ko stoji iza ove vrhunske zavjere. Međutim, saznaće da je upravo istina najšokantnija prevara od svih.

Dodatne informacije

Izdavač Solaris
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter