Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Svijest, osjećaji i ponašanje

Svijest, osjećaji i ponašanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-41-536-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M1208

Broj strana:

125

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj knjizi se pretpostavlja, da sve što postoji, može se i opisati, ukoliko nam je za tu svrhu dostupan razumljiv skup znakova. Opis svega što postoji omogućuje apsolutnu spoznaju i postavlja granice mogućem iskustvu.
Također se pokazuje, da tradicionalni problemi filozofije, psihologije, antropologije i društvenih nauka, počivaju na nepreciznom opisu njihovih fenomena. Ukoliko bi opis tih fenomena bio uspješan, mnogi problemi bi nestali, a time bi bilo omogućeno i bolje razumijevanje fenomena tih nauka. Ova knjiga ima za cilj postaviti metodološku osnovu za bavljenje tim fenomenima, prikazati klasifikaciju osjećaja, grupa komplementarnih temperamenata, tipskih grupa komplementarnih temperamenata, tipova tijela, te klasifikaciju uzroka položaja tijela.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj knjizi se pretpostavlja, da sve što postoji, može se i opisati, ukoliko nam je za tu svrhu dostupan razumljiv skup znakova. Opis svega što postoji omogućuje apsolutnu spoznaju i postavlja granice mogućem iskustvu. Također se pokazuje, da tradicionalni problemi filozofije, psihologije, antropologije i društvenih nauka, počivaju na nepreciznom opisu njihovih fenomena. Ukoliko bi opis tih fenomena bio uspješan, mnogi problemi bi nestali, a time bi bilo omogućeno i bolje razumijevanje fenomena tih nauka. Ova knjiga ima za cilj postaviti metodološku osnovu za bavljenje tim fenomenima, prikazati klasifikaciju osjećaja, grupa komplementarnih temperamenata, tipskih grupa komplementarnih temperamenata, tipova tijela, te klasifikaciju uzroka položaja tijela.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter