Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Svetionik

Svetionik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

86-7878-014-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2601

Broj strana:

368

Težina:

474 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mejnu je još uvijek hladno iako je zima na izmaku. Dr Miranda Džons se vraća u svoju porodičnu kuću nakon duge i naporne predavačke turneje.

Međutim, krv joj se ledi u žilama kada pred svojom kućom osjeti nož pod grlom. Nepoznati nasilnik joj krade torbu, buši gume i nestaje. Duboko potresena, Miranda odlučuje da sve to potisne, i odlazi u Italiju gdje su je zamolili da potvrdi autentičnost renesansne bronzane figure Medičijeve kurtizane poznatije pod pseudonimom Mračna Gospa. Ali umjesto da učvrsti svoju reputaciju kao vodeći stručnjak u toj oblasti, umalo da doživi totalni krah kada se posumnja u njen profesionalni sud.

Emotivno udaljena od majke, pored brata ophrvanog sopstvenim problemima, Miranda nema kome da se obrati...osim Rajanu Boldariju, zavodljivom lopovu umjetničkih djela koji je igrom slučaja prisiljen na to da s njom sklopi neobičan savez. Ubrzo postaje jasno da incident u Mejnu nije bio obično džeparenje - i da Mračna Gospa poseduje onoliko tajni koliko je nekada posjedovala žena čije ime nosi.

Za Mirandu, prinuđenu da se osloni samo na sebe - i na partnera koji kod nje budi konstantnu sumnju i dotad neotkrivenu strast - jedini povratak kući ispunjen je prevarom, izdajom i opasnošću koja prijeti svima.

  • Originalni naziv: Homeport
  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Edicija: Nora Roberts
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Mejnu je još uvijek hladno iako je zima na izmaku. Dr Miranda Džons se vraća u svoju porodičnu kuću nakon duge i naporne predavačke turneje. Međutim, krv joj se ledi u žilama kada pred svojom kućom osjeti nož pod grlom. Nepoznati nasilnik joj krade torbu, buši gume i nestaje. Duboko potresena, Miranda odlučuje da sve to potisne, i odlazi u Italiju gdje su je zamolili da potvrdi autentičnost renesansne bronzane figure Medičijeve kurtizane poznatije pod pseudonimom Mračna Gospa. Ali umjesto da učvrsti svoju reputaciju kao vodeći stručnjak u toj oblasti, umalo da doživi totalni krah kada se posumnja u njen profesionalni sud. Emotivno udaljena od majke, pored brata ophrvanog sopstvenim problemima, Miranda nema kome da se obrati...osim Rajanu Boldariju, zavodljivom lopovu umjetničkih djela koji je igrom slučaja prisiljen na to da s njom sklopi neobičan savez. Ubrzo postaje jasno da incident u Mejnu nije bio obično džeparenje - i da Mračna Gospa poseduje onoliko tajni koliko je nekada posjedovala žena čije ime nosi. Za Mirandu, prinuđenu da se osloni samo na sebe - i na partnera koji kod nje budi konstantnu sumnju i dotad neotkrivenu strast - jedini povratak kući ispunjen je prevarom, izdajom i opasnošću koja prijeti svima.

    Dodatne informacije

    Izdavač Editor
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter